reklama

Kwietniówki 2010!!!

Za chwilę w Dzień Dobry TVN. "Nowe prawa kobiet w ciąży - sama zdecydujesz jak będdzie przebiegal Twoj poród".....hhhmmm ciekawe

śmieszą mnie trochę takie akcje, jakiś czas temu rzecznik praw obywatelskich coś kombinował w tym temacie, a problem nie tkwi w prawie tylko w jego stosowaniu i świadomosci kobitek... już teraz nie musze sie na nic godzic czego nie chce, mam prawo do informacji, intymnosci, poszanowania godności i takie tam, tyle ze malo kto w szpitalach tego przestrzega, ale to juz inna bajka

agnieszka super brzucho:-)

mnie dziś stuknelo 30:) oj coraz blizej:-)

reklama
ba dobrze, że masz taki sztab wokół siebie... będzie dobrze!!

Eeeee może wyskakuje przed orkiestrę i może jeszcze ciut za wcześnie ale może wronko założymy temat "Rozpakowane kwietniówki"?.

Katik- oby mała wdała się w mamusię :-) Ale gwarancji niestety nigdy nie ma :tak: Będzie, co ma być.

Ba- odpoczywaj, leż, nie szalej z porządkami! Jesteśmy z Tobą i mamy nadzieję, że będziesz w dwupaku jak najdłużej!

Co do praw w szpitalach... hm... zależy gdzie i na kogo się trafi. Teoria to jedno a praktyka to drugie... niestety.

WITAJCIE DZIEWCZYNKI A U NAS NIE ZA DOBRZE:no::no: WCZORAJ WIECZOREM ZJADŁAM KOLACJE I JAKOŚ DZIWNIE SIĘ CZUŁAM MAŁA CHYBA MNIE TAK PRZYCISNĘŁA ŻE BOLAŁ MNIE CAŁY BRZUCH I PLECY A PRZED SPANIEM WYMIOTOWAŁAM JAK KOT. NAPIŁAM SIĘ GORĄCEJ WODY PRZED SPANIEM I SIĘ POŁOŻYŁAM. ALE NOCY NIE MOGĘ UDAĆ DO DOBREJ. WSTAWAŁAM SIKU, BRZUCH MNIE BOLAŁ I ŹLE SIĘ CZUJE DALEJ:wściekła/y::wściekła/y:. NIBY JAK BY MNIE BRAŁO PRZEZIĘBIENIE , KRĘGOSŁUP MNIE BOLI JAK DIABLI I SAMA NIE WIEM CO JEST NIE TAK:wściekła/y::wściekła/y:.
BA DOBRZE ŻE NA WIZYCIE WSZYSTKO WAM WYTŁUMACZYLI I ZE NIUNIA WASZA ROŚNIE:-).
KOCHANE JA SIĘ ODEZWĘ PÓŹNIEJ BO ŹLE SIĘ CZUJE. BUZIACZKI

reklama
wróciłam - podróż do lekarza - niby kilka przystanków, ale podróż to odpowiednie słowo - Olsztyn zasypany dosłownie, na jezdni zbiera się kilkunastocentymetrowa warstwa błota pośniegowego - nie da się jechać, o chodnikach nawet nie wspomnę. Ale dałam radę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry