olapolap
KAROL '07, PAULINA '10
powiedzieli cos ciekawego??Za chwilę w Dzień Dobry TVN. "Nowe prawa kobiet w ciąży - sama zdecydujesz jak będdzie przebiegal Twoj poród".....hhhmmm ciekawe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedzieli cos ciekawego??Za chwilę w Dzień Dobry TVN. "Nowe prawa kobiet w ciąży - sama zdecydujesz jak będdzie przebiegal Twoj poród".....hhhmmm ciekawe
jestem za, denerwuja mnie te nowe watki i to ze niektore dziewczyny i tak wogole sie tego nie trzymaja...Ja bym poczekała do pierwszej rozpakowanej. Po co zapeszac. A co reszta na to???
u mnie dokladnie tak samo, do konca lutego chce miec juz wszystko gotoweja to samo mojemu Ł juz dawno powiedzialam. Nie daj boze niech cos sie wczesniej przytrafi, to potem nie bedzie mial kto po sklepach biegac, bo Ł ma byc ze mna w szpitalu, a po porodzie mozna juz w 8 godzin wyjsc do domu. Wiec na koniec lutego chce miec wszystko na tip top gotowe!

mam takie grubiutkie ze szok... ale ja chodze co chwile do ubikacji..wiec nie rozumiem...i od razu widac ze Pani Polonistkajeśli chodzi o wątki to mysle ze cwiczenia w ciazy spokojnie mozna wsadzic w zadbane mamusie
podobnie szkoly rodzenia w watek szpitalno-porodowy
a nasze dolegliwosci powinny byc w kwietniówkach u lekarza
co o tym myslicie??????????/

jeśli chodzi o wątki to mysle ze cwiczenia w ciazy spokojnie mozna wsadzic w zadbane mamusie
podobnie szkoly rodzenia w watek szpitalno-porodowy
a nasze dolegliwosci powinny byc w kwietniówkach u lekarza
co o tym myslicie??????????/

he hei od razu widac ze Pani Polonistka
Tu wypracowanie skrocic, tam dopisac, i bedzie dobrze
ale dobrze napisalas, mysle, ze tak mozna to poprzerabiac.
Choc nie wiem czy zwrocilyscie uwage, ale po ppczatkowych "bojkach" w sprawie watkow wyszlo na to, ze kwietniowki maja najmniej i najwieksza dyscyplina i rygor tu panuje![]()