reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja też uważam, że to bzdura z tym przenaszaniem chłopców, tak samo jak to, że drugie rodzi się na ogół przed terminem...
przecież to nigdy nie wiadomo
ja Hanię przenosiłam
a z Tymka mam zamiar się rozpakować przed świętami, tylko że u mnie to nei byłoby jakieś tragiczne odstępstwo od terminu, bo mam na poniedziałek wielkanocny (5 kwietnia), więc tak 2 lub 3 urodzić, albo najlepiej pod koniec marca, to nie byłoby tak najgorzej :-)

Mi ginka powiedziała że cześciej w zime sa dzieci przenoszone niż w lato .. ale nie mówiła nic o płci:-D:-D

Aga002 - dobrze że jesteś no i fajnie że dałas namiarki jak coś będziemy Cię tak ścigac :tak:

Byłam na avatar 3D ale jazda polecam:tak::tak:

reklama
Mi ginka powiedziała że cześciej w zime sa dzieci przenoszone niż w lato .. ale nie mówiła nic o płci:-D:-D

Też bzdura :-) ta kuzynka o której pisałam wcześniej córki ma jedną z maja a druga z września... więc jakby nie było nic z zimą wspólnego :-D

Troche dziwnie się czuje więc mnie moi mężczyźni wpakowali do łóżka. I do dyspozycji mam tylko(sic!) lapka służbowego męża...

Aga002 witaj w naszych skromnych progach ponownie:-D nie znikaj już na tak długo :-)

Katik ja niestety nie mam się gdzie schować przed tym rozgardiaszem, i żyje tak w tej ciasnocie już prawie miesiąc. :baffled: bosz aby przeżyć jeszcze ten tydzień i może mieszkanie wróci do normy, bo póki co to w sypialni mam brodzik, w kuchni wc, a w salonie kabine do prysznica i wszędzie jakieś rury, wiertarki i grom wie co jeszcze. Ale bliżej niż dalej i mała jak przyjdzie na świat to będzie miała piękne mieszkanko wyremontowane. :-) i to jedyne co mnie trzyma.
Moja kryszyna też ostatnio bardzo aktywna i w dzień coraz częściej daje się poczuć a wieczorem ok 22-23 to juz standard że odstawia tańce. Wczoraj wieczorem jak latałam na mopie to nagle czuje takie bach, patrze a tu pół brzucha wystaje :szok: a pół schowane, wołam T. i mu mówie że córka ma dość tych porządków, że muszę już odpocząć bo d_pą się na nie wystawiła :-D:-D:-D no i musiałam iść poleżeć chwilę bo ani się zgiąć nie mogłam ani nic. Kochane dziecie wie jak odciążyć mamusie :-)

Co do porodu to ja też bym chyba wolała kilka dni wcześniej niż przenosić i się denerwować, ale na święta planuje być w dwupaku jeszcze :-)

A ja się nie pogniewam jak urodze w terminie czyli 4 kwietnia no ewentualnie może byc mędzy 2-4 a przenosić to bym nie chciała bo mnie cholera weźmie. Ale plan taki mam, że do 2 kwietnia oszczędzam się i to mocno a potem robię porzadki wielkanocne :tak: i na porodówkę... co z tego że święta w szpitalu...ale może dziecię dotrzyma tradycji rodzinnej i będzie w wielki czwartek tak jak mąż i teść :-D

reklama
a mnie dzisiaj brzuszek boli jak na okres:-(

Iza tylko Tobie odpiszę bo wpadłam na chwilkę i nie zdążę... bóle jak na @ nie są dobre i bierz najlepiej no spę (mam nadzieję ze masz coś takiego:confused:) mi kazał gin wziąć przy takich bólach od razu 2 i leżeć -i zazwyczaj przechodzi -jeśli nie przechodzi to biorę trzecią i jest spokój (raz tylko nie było i zadzwoniłam do gina -kazał przyjechać do szpitala, zwiększył ilość magnezu na końską dawkę i kazał tego bardzo pilnować... teraz tego nie lekceważę bo mała jest za nisko i mam zaciskać nogi i trzymać ją w srodku:tak:)

Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu babsztylu gdzieś Ty była:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie interesuje mnie że netu nie masz -idź do wojskowych załatw łącze satelitarne!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry