Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dzisiaj już zrobiliśmy szczegółową listę rzeczy których mi brakuje do szpitala i rzeczy kosmetycznych dla małej.Bo jutro jedziemy "zwiedzić" szpital, w którym chce rodzic - dla dziewczyn z Krakowa - wybrałam po długich przemyśleniach Ujastek, po pozytywnej rekomendacji mojej dobrej znajomej, która rodziła tam 2 tyg. temu.

.Bylo mi wtedy naprawde bardzo przykro,na szczescie nic mi sie powaznego wtedy nie stalo,obylo sie na paru siniakach:-(

Witajcie
Nie było mnie 3 dni a tu tyle czytania
U mnie nadal bez zmian, jade na no-spie bo brzuch twardnieje dosyc często i na dodatek jakis pech Nas chyba przsladuje:-(. Jak wiecie mój T. z nogą w gipsie, a ja w niedziele wracajac z kościola przewrócilam sie na pasach dla pieszych:-(. W zasadzie to posliznęlam sie na chodniku i wpadalam na pasy. Oczywiscie ludzi pelno za mną a znieczulica taka ,że trochę to trwalo zanim jakis facet pomógł mi wstac. Gdybym nie była w ciąży to bym sama wstala,a że to trochę z gorki bylo (przez te zaspu sniezne) to sie podniesc nie mogłam. Moja mama, babcia i brat z moja corcią zdąrzyli przejsc na druga stronę, a jak ja dochodzilam wskoczylo czerwone swiatlo i w tym momencie polecialam na ulice
. Oni nawet nie zauważyli,że upadlam. Przestraszyłam się bo brzuch twardy jak cholera i jeszcze teraz jakoś dziwnie bok mnie boli. Jutro mąż jedzie do szpitala na kontrole w sprawie nogi a ja pojde w tym czasie na KTG sprawdzic czy wszystko ok.
Strasznie się cieszę,że z Katik juz lepiej.
Szkoda tylko,że justa nie daje Nam znac co U niej. mam jednak nadzieje,że wszystko ok.
Kwiatuszku jak tylko wrocę ze szpitala to dołączam się do Twojej urodzinowej imprezki online
Byłam przed chwilką w cukierni i już tort dla Kwiatka zamówiony
Wy robicie przekąski , załatwiacie jakąś wóde![]()
boskii :-):-):-):-)zrobilysmy skladke i sie udało:-) jedyne 50 tyś EURO![]()

wow to sie posiadówa od rana do rana zapowaida