reklama
13x13 Gratulacje i kciuki zaciśnięte
Ella1 odpoczywaj a jutro napewno będzie lepiej
Dagsila gratulacje, widziałam na zakupowym że poszalałaś :-)
Katik ja się na basen od chyba 2 tygodni wybieram i coś dotrzeć nie mogę ale chyba w końcu muszę się zmotywować bo też bym w jacuzi posiedziała...
iza813 mnie nawet perspektywa chodzenia z brzuchem nie przeraża(podobno jak na początek 7 miesiąca nie jest duży) ale też jestem niecierpliwa i nie lubie czekać a tu jeszcze tyle czasu... już bym chciała mieć Maleńką przy sobie...a jak pomyślę że prawie cały kwiecień pewnie jeszcze z brzuchem przechodzę a Wy już na forum będziecie opowiadać o Waszych Maleństwach, o karmieniu o wstawaniu w nocy itp to nie wiem jak to wytrzymam...
Mnie dokładnie wczoraj zaczął się 7 miesiać:-) ale już chcę kwiecień :-):-):-)
https://www.babyboom.pl/forum/members/13x13-58397.html
Ella1 odpoczywaj a jutro napewno będzie lepiej
Dagsila gratulacje, widziałam na zakupowym że poszalałaś :-)
Katik ja się na basen od chyba 2 tygodni wybieram i coś dotrzeć nie mogę ale chyba w końcu muszę się zmotywować bo też bym w jacuzi posiedziała...
iza813 mnie nawet perspektywa chodzenia z brzuchem nie przeraża(podobno jak na początek 7 miesiąca nie jest duży) ale też jestem niecierpliwa i nie lubie czekać a tu jeszcze tyle czasu... już bym chciała mieć Maleńką przy sobie...a jak pomyślę że prawie cały kwiecień pewnie jeszcze z brzuchem przechodzę a Wy już na forum będziecie opowiadać o Waszych Maleństwach, o karmieniu o wstawaniu w nocy itp to nie wiem jak to wytrzymam...
Mnie dokładnie wczoraj zaczął się 7 miesiać:-) ale już chcę kwiecień :-):-):-)
https://www.babyboom.pl/forum/members/13x13-58397.html
iza813
mama Szymka i Samuela
waniliowa chyba za tydzien,ale na pewno w tym samym czasie co ty

Nie pozostaje mi nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i spokojnie czekac

Nie pozostaje mi nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i spokojnie czekac

może za tydzień...
bo ja to sobie od ostatniej miesiączki liczę.a miałam ją 19 lipca.i w ten sposób 19 każdego miesiąca-odhaczam kolejny;-);-);-)
wstałam z łóżka.wykapałam się i zamierzam nawet coś zjeść...miłego wieczoru.

wstałam z łóżka.wykapałam się i zamierzam nawet coś zjeść...miłego wieczoru.
Hej kochne.
Widzę,że na tapecie złe samopoczucie i choróbska
, nie dobrze, wszystkim życzę zdrówka i więcej siły, teraz Nam się przyda.
13x13 gratuluje nowego M i trzymam kciuki za umowe
A mi dzisiaj smutno, bo właśnie dzisiaj mijają 3 m-ce odkad zmarł moj tata i do tego właśnie dzisiaj mialby 59 urodziny. Cały dzien z tego powodu mam taki nostalgiczny i smutny, ach cięzko tak jakos. Całe szcęscie,że mam córcie i kopiacego synusia w brzuszku, to mi humor poprawiaja.
Nie będe Wam więcej smucic, wrócę jak mi smuty przejda.
Widzę,że na tapecie złe samopoczucie i choróbska

13x13 gratuluje nowego M i trzymam kciuki za umowe

A mi dzisiaj smutno, bo właśnie dzisiaj mijają 3 m-ce odkad zmarł moj tata i do tego właśnie dzisiaj mialby 59 urodziny. Cały dzien z tego powodu mam taki nostalgiczny i smutny, ach cięzko tak jakos. Całe szcęscie,że mam córcie i kopiacego synusia w brzuszku, to mi humor poprawiaja.
Nie będe Wam więcej smucic, wrócę jak mi smuty przejda.
Witam Was po długim nieodwiedzaniu. Do szpitala na całe szczescie nie trafiłam , ale miałam nakaz leżenia, wiec wolałąm leżęc w domciu niz w szpitalu. Teraz na kilka dni przyjechałą moja siostra to mi pomagała, jutro juz wyjeżdza. Poza tym zdecydowalismy sie z mezem ze zaczniemy w tym tygodniu remont kuchni, jednak chce przez rozwiazaniem miec juz wszystko z głowy. Dostalismy kredyt i jutro jedziemy po pieniażki. Siotra troszke juz szkła pochowała, weic połowa półek jest juz opróżniona. Sama nie wiem czy bym tyo zrobiła. Jets mi coraz ciężej, maluszki dają mi nieźle popalić. Musze zebrac siły by zrobic remont jak najszyciej i skonczyć przygotowania do porodu, , wiem ze jeszcze miesiac i juz nic nie bede wstanie robić. Brzuch mam taki jak osoby w 9 m-cu. Ale niech maluchy siedzą jak najdłuzej.
aniam - gratuluje ze juz masz ten termin porodu i sprawe wyjasniona i zazdroszcze troche...
13x13 - no to super! wynajmujecie czy kupujecie je??
bo chyba nie doczytalam, a z tego co piszesz to naprawde super mieszkanie
ella1 - no ja mialam cos podobnego, jakby skret kiszki ale espumisanek pomogl:-)
katik - ja tez sie wlasnie zastanawialam co z aga002...
ale ci super z tym basenem.. ja jakos sie zmusic nie moge
wronka - nie smuc sie kochana, jutro nowy dzien i wszystko juz bedzie lepiej wygladalo
reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie:-)

13x13 - no to super! wynajmujecie czy kupujecie je??

ella1 - no ja mialam cos podobnego, jakby skret kiszki ale espumisanek pomogl:-)
katik - ja tez sie wlasnie zastanawialam co z aga002...

wronka - nie smuc sie kochana, jutro nowy dzien i wszystko juz bedzie lepiej wygladalo

reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie:-)
Elma
Małgosia
ja bym zmienila lekarza.... jak mialamym sie co 4 tyg na stres narazac to bym mu "ładnie" podziekowala...
Ja raczej też, nie potrzebny mi dodatkowy stres![]()
Elma
Małgosia
A co do tycia Elma to nie ma co się stresować a lekarzowi to ja bym powiedziała parę słów (bo ja taka jestem żę od razu mówię jak coś mi nie pasuje) No chyba żę chora jesteś i nie wolno/nie powinnaś ale jeśli nie to masz pełne prawo powiedzieć mu żę Cię to stresuje i sobie nie życzysz!O!
To nie mój lekarz ma problem tylko Martyny33

reklama