reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli i super mysle ze niedlugoo do domku pojdziesz ;)
swieta jeszcze jest na sali czy juz poszla ?

a mi wlasnie w czwartek przychodzi pani do sprzatania :) bo tez nie moge patrzec na syf a malzonowi jakos sie nie spieszy zeby cos porobic w chacie :///

ja tam bym jej cos powiedziala ze jak sama nie moze spac to nie znaczy ze innych ma budzic bo to nie po chrzescijansku tak innym przeszkadzac :D

Ehhh tesciowa mi dziecko weźmie teraz to cos zrobię a i tak posprzątać musze i ciasto machnąć bo jutro ta niespodziankę robie wlasnie dla teściowej, jeszcze jej meza nie spytałam czy nie maja planów, kuzwa organizacja mi tu pada, w ogole jakbym misla glowe w du pie :wściekła/y: wszystko zapominam i nie moge sie zorganixowac tak jak bym chciała!!

Karina super, zazdroszcze! Jabym tez sie farbnela przed porodem i ścięła do ramion bo za duzo pracy z suszeniem i układaniem mam!

Hej. No wiec nic mi się nie skraca i nie rozwiera. Gin zaproponował masażyk szyjki, podziękowałam serdecznie. Jeszcze nie chce rodzic. Ale mówi ze młodzież siedzi niziutko. Arytmię porzuciła - sladu nie ma po niej. Poza tym mloda,wazy obecnie ok 2400. A 3 tyg temu 2150. Wiec niewiele przybrala

Czesc laseczki:happy2:

Amisia wow to juz tak blisko, ale ladny kacik przygotowalas:tak:

Doli wydrukuj stonke i zostaw jej na lozku:-D:-D Dobrze ze ktg dobre:tak:

Milia kochana nie stresuj sie i nie podlamuj, bedzie dobrze, natna cie nic cie nie porozrywa, i tak pewnie wszystkich nacinaja, ja tez mam stresa ale nie mysle o tym bo osiwieje, co bedzie to bedzie. Rozstepy jak masz miec to czy duze dziecko czy male to bedziesz miec, a jak ci nie dane to nie bedziesz miec wiec sie nie wkrecaj.

Margo powolutku z tym sprzataniem.

Karinka znowu sie robisz na bóstwo:happy2:

Ja bylam dac krew i mocz do badania a teraz leze.

Ja juz napchana mięsem i surówkami przez tesciowa, mloda zostawiłam, siedze w domu i sie zastanawiam czy nie isc spać :-D sprzątać mi sie nie chce, wychodzić mi sie nie chce a potrzebuje jeszcze żelatynę i maskarpone no i kawę choc teraz to norm co wyjdzie z tego spotkania bo jakies plany maja na jutro :confused:

reklama
Doli dobrze że wyniki ok i ktg reszts też będzie ok uwierz w to babo !! :p

Lei dobrze masz z taką teściową :)

A ja wszystko załatwiłam :) ankieta anestezjologiczna wypełniona miła pohadanka była :) sale porodów rodzinnych widzieliśmy wyremontowana bardzo £adna :) rozmowa z ordynatorem udana zgoda na poród rodzinny wpisana w kartę ciąży ale..niestety jest ale :) zgoda jest ale nie ma peewności czy będe rodzić sn czy jednak cc.. Ok 30.03 w poniedziałek 2 tyg przed terminem mam się wstawić do szpitala ze skierowaniem na patologię zrobią mi wszystkie badania i przepływy i podejmą decyzje czy cc czy sn czy czekamy do terminu czy wypuszczą mnie jeszcze... Więc wielka niewiadoma.. Ale uświadomiłam sobie że ten 30.03 to już wkrótce !! Szok :) chociaż mam przeczucie że i tak nie dotrwam fo tego 30 :))

Do góry