reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Nie no z pupy tylko 0,5 stopnia sie odejmuje..

Zdrowka dla dzieciaczkow wszystkich!
Wkurza mnie, ze akurat na weekend sie rozchorowała :-( chyba do szpitala bede musiała podjechać no nie wiem ehh a w czwartek mielismy jechac na urlopik nad jezioro :no:

reklama
Nie no z pupy tylko 0,5 stopnia sie odejmuje..

Zdrowka dla dzieciaczkow wszystkich!
Wkurza mnie, ze akurat na weekend sie rozchorowała :-( chyba do szpitala bede musiała podjechać no nie wiem ehh a w czwartek mielismy jechac na urlopik nad jezioro :no:

Zdrówka, życze małej, no u mnie też nie wesoło. Gorączka cały czas- na szczęście utrzymuje sie ok. 38, pewno znów tydzień z głowy. Ach te choroby, zwariować można.

Hej

Zdrowia dla wszystkich i dla maluchów!

W nocy nie mogłam spać.. Brzuch mnie bolał.. Albo od łazanek albo z nerwów...

Jak ja ogarnę maluchy jak sama zostanę!!!!! Normalnie nie ogarnę ....

Zaraz śniadanko.. Jajecznica na szynce :)

wspolczuje choruskow te
raz w szczegolnosci moglyby nie chorowac zeby was nie pozarazac na koncowce ciazy :( z katarem isc rodzic to troche nie fajnie :(
dobrze ze z wiekiem dzieci chorowanie mija :)

Doli bez przesady ogarniesz ogarniesz :) trzeba tylko rytm zlapac i juz

Babydust najbardziej przeraża mnie jak będzie wyglądalo zzaprowadzanie i przyprowadzanie z przedszkola, zwłaszcza że na nogach za daleko a nie chciałabym jeździć autobusem z miesięcznym dzieckiem bo jakoś nie bardzo mi to, a autem też bym mogła ale od roku nie jeżdżę i się boję... :/ wiem że muszę to przełamać, znowuż wnoszenie maluszka w p-kole to też nie fajne bo dzieci wiadomo jakie chodzą nieraz, chore itp. Aaaaaaaaaa

Nowa panika :D

Asiu oby sie nie przekręciła [emoji110][emoji110][emoji110] , kiedy nastepna wizyta ?

Babydust super ze imprezka sie udała :)
Mam nadzieje ze uda sie Tobie pospać :)

Lei no to przyłożysz wypad nad jeziorko .., a moze jej sie
polepszy [emoji110][emoji110][emoji110]

Hejka.

Ja dzis wstalam lewa noga :( tak mnie wszystko wkur... ze szok.
Piec znowu nie dziala jak powinien juz 400e poszlo i jest nienaprawiony!! Gosciu byl jeszcze wczoraj o 11 w nocy i chyba nie chce sie przyznac ze nie wie co jest. Ma znowu byc w poniedzialek i grzebac. Moja frustracja juz osiagnela apogeum i rycze z bezsilnosci :/ dlaczego tu tak trudno o fachowca? Wychofzac o 19 mowil ze jest ok zaraz m do niego zadzwonil ze znowu sie wszystko zepsulo. Kurdeeee s u nas przymrozki!! Dobrze ze dom jest cieply. Zle mi :(

Dzień dobry, ale biedne te wasze chorowitki...duzo zdrówka!
Babydust- super imprezka a sama organizowałam czy to byla niespodzinka?

Asia a myślisz ze na tym etapie maluszki mogą sie jeszcze przekręcić?

Doli dasz radę z samochodem jak bedzie potrzeba to sie przelamiesz, a potem będziesz szczęśliwa jednak poczucie niezależności za kołkiem to przecież wspaniała sprawa! Zawsze możesz samandecydowac gdzie jedziesz i po co:)

Ja wczoraj myslalam wieczorem ze sie zaczyna serio. Pojechaliśmy po łóżeczko i mnie tak bolał brzuch ze nie mogłam chodzić :/ potem jeszcze ze dwa sklepy próba kupienia materaca ale okazało sie ze to nie takie proste:) a w domu utknelam w łazience na ponad godzinę!!! I wyszłam lekka jak motylek wiec pomyślałam ze w nocy tona bank a tu nie:) tylko plecy i podbrzusze boli

Myla to zaszyj sie gdzieś z książką, zrób wielkie latte i miej dzis wszystko w D.... Postaw na Mylę egoistkę :)

Babydust najbardziej przeraża mnie jak będzie wyglądalo zzaprowadzanie i przyprowadzanie z przedszkola, zwłaszcza że na nogach za daleko a nie chciałabym jeździć autobusem z miesięcznym dzieckiem bo jakoś nie bardzo mi to, a autem też bym mogła ale od roku nie jeżdżę i się boję... :/ wiem że muszę to przełamać, znowuż wnoszenie maluszka w p-kole to też nie fajne bo dzieci wiadomo jakie chodzą nieraz, chore itp. Aaaaaaaaaa

Nowa panika :D

Ja też myśle o tym, choć z moim P. ustaliliśmy, że rano on bedzie zawoził. Już rozmawiał z szefem, o zmianie godzin, tak by małą na 8 mógł zawozić. Przywozić raczej też, sa dwa czasem trzy dni w tyg kiedy nie da rady, i wtedy bede z wózkiem musiała robić 40 min spacerek w 1 i 40min w druga. A gdyby było paskudnie na polu, to jeszcze babcia może odebrać. Jakoś musi sie to ułożyć. Przeraża mnie też nadmiar obowiązków. Bo teraz nie raz cieżko sie mi wyzbierać, a tu dodatkowo nie wyspana, karmiąca, przewijająca, ubierająca maleństwo bede musiała robić to samo. Sprzatać, prac, gotować, do sklepu iść, ach, a gdzie moj czas na relaks.:'( :-[

reklama
Witam się i ja. Jak wam minął 13 piątek bo mój mały trochę mnie wystraszył bo skurczy dostałam ale przeszły, niech siedzi jeszcze w brzuszku do wtorku parę dni zostało. Co do gbs to tez go mam i juz do końca życia ze mną będzie juz dawno o nim wiedziałam. Czy zdarza się wam tak ze jedna noga jest bardziej opuchnięte od drugiej.

Do góry