reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Powiem Wam ze po podłączeniu oxy Napier... Ze masakra
Hej
No wiedziałam rano że się coś dzieje bo nie chcialo mnie z komórki na bb wpuścić.
Szybkiego i łatwego porodu dziewczyny
No bezczelne
Ja mam takie bardziej uczucie bąbelków na dola jak się mały wierci. HeHe dżakuzi se robi, to szybko nie wyjdzie pewnie
.
Lecę mocz oddać do powtórnego badania.
W pon byłam na wizycie mały ok. 2400 - 2600 ale raczej to pierwsze bo gin powiedział że z aparatu usg mu dokładniej wychodzi niż z ptogramu w kompie.
Szyjka utrzymana ( cokolwiekby to nie znaczyło) wizyta nasępna 8.04. jak co to codziennie rano jest w szpitalu
.
Wypiasł mi na wszelki wypadek skierowanie do szpitala jakby się zaczęło wsześniej.
Pojawiają cię mi skurcze ale niebolesne tylko takie mulenie jak przed@. A skurcze obejmują tylko połowę brzucha i mało ich kilka dziennie
.
No wiedziałam rano że się coś dzieje bo nie chcialo mnie z komórki na bb wpuścić.
Szybkiego i łatwego porodu dziewczyny

No i spać nie mogę bo ptaki już śpiewają :/
No bezczelne

Wody odeszły. Idę rodzic.
No to teraz ja mam pytanie z cyklu tych dziwnychmoja dzidka rusza się bardzo nisko i czasem jak się tam wierci to normalnie czuje takie klasniecie w kuciapce, tak jakby się otwierała i zamykają - normalnie chyba młoda powietrze do brzucha zasysa
slyszalyscie kiedyś o czymś takim?
Ja mam takie bardziej uczucie bąbelków na dola jak się mały wierci. HeHe dżakuzi se robi, to szybko nie wyjdzie pewnie

Lecę mocz oddać do powtórnego badania.
W pon byłam na wizycie mały ok. 2400 - 2600 ale raczej to pierwsze bo gin powiedział że z aparatu usg mu dokładniej wychodzi niż z ptogramu w kompie.
Szyjka utrzymana ( cokolwiekby to nie znaczyło) wizyta nasępna 8.04. jak co to codziennie rano jest w szpitalu

Wypiasł mi na wszelki wypadek skierowanie do szpitala jakby się zaczęło wsześniej.
Pojawiają cię mi skurcze ale niebolesne tylko takie mulenie jak przed@. A skurcze obejmują tylko połowę brzucha i mało ich kilka dziennie

Anulka no ja wiem ze oxy niestety nie umila tego czasu
ale ty chyba nie tak zle jeszzcze masz bo piszesz z nami 
ja nie mialam czasu pomiedzy skurczami zeby odetchnac czy kilku krokow zrobic a co dopiero za telefon zlapac
Trzymaj sie
lepiej krotko z oxy niz baaardzo dlugo bez - takie moje zdanie 
zaraz maluszka przytulisz

ja nie mialam czasu pomiedzy skurczami zeby odetchnac czy kilku krokow zrobic a co dopiero za telefon zlapac
Trzymaj sie
zaraz maluszka przytulisz
Anulka trzymaj sie dziewczyno! Dasz rade!
U tabasi to pewnie akcja juz na calego sie rozkrecila...
Co do oslony sutkow to ja polecam takie oslony z Medela, to nie sa jak kapturki do karmienia tylko wlasnie oslaniaja miedzy karmieniami, sutki nie sa podrazniane o stanik czy takie zwykle nakladki i wtedy ladnie masc sie wchlania i szybko mozna sutki wyleczyc. Mi bardzo pomogly...
U tabasi to pewnie akcja juz na calego sie rozkrecila...
Co do oslony sutkow to ja polecam takie oslony z Medela, to nie sa jak kapturki do karmienia tylko wlasnie oslaniaja miedzy karmieniami, sutki nie sa podrazniane o stanik czy takie zwykle nakladki i wtedy ladnie masc sie wchlania i szybko mozna sutki wyleczyc. Mi bardzo pomogly...
Anulka90
Fanka BB :)
Skurcze mam co 3 min. Oxytocyne Działa cuda
reklama
Anulka kciuki!! Będzie dobrze
doczekałaś się
Jak była cisza tak teraz dwie naraz
)
Magda super że wychodzicie i że wszystko dobrze
pokaż nam później Mikołajka 
Oltoma ja Ci nie pomogę bo ja wogóle nie miałam i nie mam twardnień brzucha
Jak była cisza tak teraz dwie naraz