reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Doli wez sie w garść :)
Użalanie sie nic nie przyniesie ..., bądź twarda - tylko tak przez zycie przejdziesz ...
Pozatym jesli widzisz ze z Mama do ładu nie przychodzisz to odetnij kontakt ... - ja z siostra jedyna od marca 2011 nie gadam ... Początki trudne , ale jesli ktos zatruwa Tobie zycie - no way ...

Ty gruba masz byc ??? Lol
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] masz szkła powiększające zamiast okularów ? Lol

reklama
ja w koncu jakiegos przyplywu energii dostalam
zrobilam obiad placuszki cukiniowe i gulaszyk
do tego troche dodatkowego jedzenia do zamrazarki
a wczesniej machnelam farbe na wloski :)
moze w koncu mi przejdzie ten len bo sama sie z tym zle czuje :( w koncu moze wyprasuje ten baldachim :-D

widze ze rodzace jeszcze nie skonczyly - biedne sie mecza ale za chwile beda najszczesliwsze na ziemi :) z przytulonymi ssakami :)

Tabasia miała napisać ale widzę że nie dotarła... Napisała mi że boli jak cholera, ma 2 cm rozwarcia i wzięła już znieczulenie...

Karina wiem, ale są takie momenty że nie mam siły bo to się zbiera...

Kurde pakuje klamoty z szafek kuchennych i masakra ile tego jest a ile śmieci

Babcia zabrała Antka na rower to spokojnie mogę pakować

Myślałam że już coś wiemy o naszych rodzących a tu cisza pewnie akcja na max u nich

Doli co za doły????no fakt gruba jak cholera! Weź spójrz na Pat jak wygląda i nie ma dołów ;)
Mila jak mi było dobrze ja dzieci od piątku nie było. Dziś wrócili,stesknilam się za nimi ale wieczorem bede juz pewnie miała dosyc

Biedna Tabasia.dobrze ze znieczulenie mogła.

Od wczoraj mała mi się rusza bardo na dole,czuje ja za włosami popowymi gdyby były. Wydygalam się ze znowu fikolka zrobiła ale u gory tez kopie... Może chciała zobaczyć co jej puka do drzwi.???

Doli Karina dobrze mowi ale cos czuje ze w tobie takie cos by spotegowalo poczucie winy :(
ale masz swoja rodzine i to ona jest najwazniejsza a klotnie z mezem o sprawy zwiazane z mama sa ci najmniej potrzebne :(
olej naprawde to wszystko bo nic innego ci nie zostaje i nie pros o nic bo to o to twojej matce chodzi miej w nosie a do mlodego kogos wynajmij na ten czas kiedy w szpitalu bedziesz masz termin cc wiec dokladnie wiesz kiedy to bedzie to latwiej :) olac te kilkadziesiat zlotych :) zapytaj w przedszkolu najlepiej czy kogos nie znaja albo sasiadek

Tabasia dopiero masz 2 cm :/ uuu to troche sie pomeczysz :( dobrze ze ZZO masz ale to i tak dlugo bo od nocy sie meczysz juz :( ciekawe jak Anulka

Myla może się smoka przestraszyła??? Fakt Grubcio jest gruby, co ja tam wiem, ale ona to musi mieć depreche z tymi udami..

Babydust gdyby się tak dało wynająć... Mały jest nieufny i żal mi go, bo dziadków lubi bardzo... I musi ktoś go wziąć do siebie a tu opcji mało,..:/ ale może zazadam i tyle? To i tak była ich propozycja więc teraz nie rozumiem tego zach.

reklama
Doli nie mam deprechy :p przytylam dwa razy więcej niż Ty ale płakać nie będę, ważne że mały zdrowy a to czy przytylam czy jak wyglądam nie ma większego znaczenia ;) są gorsze rzeczy w życiu :p

Do góry