reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kiedyś nie było problemu ale teraz juz się odzwyczailam :D zresztą wszystko by było dobrze gdyby nie to że drzwi do salonu gdzie spimy są.przesuwne wiec tak jakby ich nie było, wszystko słychać :D

Olusia sie odezwie napewno niedługo :)

Tabasia to wierze ze mialas dosyć - my tez mamy :p
Mnie dzis dziwnie brzuch pobolewał .., mam nadzieje ze do środy wytrzymam ...

Doli suche szampony sa niedobre ... Tak fryzjerzy mówią ... I ja tez po sobie stwierdziłam ze jednak lepiej nie używać ...

Wzasadzie zawodowo, wszystko co można narysowac, w ołówku, sepi, suche pasgele i chce sie zabrać za tzw. Digiart
Po za tym 9 lat w reklamie i 2 lata w dziale konstrukcyjnym bydgoskich fabryk mebli, gdzie rysowałam instrukcje montażu mebli.

Ja też w reklamie od wielu lat :) a digitalart zbieram sie od początku ciąży nijakość lenie bez sensu ale obiecuje sobie że będę działać :)

Doli nie pój chyba tego rycynowego jeśli Ci sie nie spieszy na porodówkę, według mnie na takim etapie on przyspeiszy akcje :)

Wam serio odbija przed tym porodem :D Przynajmniej się zrelaksujecie, a ja ze swoim terminem to już nie będę miała co czytać :p

Kina,
sobie umyj, profilaktycznie. Każdy mieszkaniec domu powinien umyć głowę tym szamponem. I z tego, co pamiętam, to mycie lepiej powtórzyć. Istotne jest też to, że szampon zabija dorosłe osobniki, ale nie usuwa jaj - trzeba je wyczesać. Problem niestety pojawia się przy długich włosach :/

reklama
Do góry