reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Myla ja też bez, 2 ... Ale nie ma po czym jeszcze... Slod jest w karmi tak??

Lei to widzę że też masz towarzystwo super:D

Karina wg mnie nie powinno tak być.. Miałaś usg brzucha przed wyjściem?

Sataga trzymam kciuki!!

Muminek dajesz!!!! Będzie wszystko dobrze!!!!

reklama
nie dziekuje żeby nie zapeszyc;) na razie czekam na kolejne ktg, to wyszlo dobrze więc przed 19 mam mieć jeszcze jedno i wtedy zdecydują. na usg wyszło ze mało wód, i dlatego się zastanawiają nad indukcja. w każdym razie chyba moja małpka będzie strasznie długa bo brzuch wysoko a głową juz naciska na kanał; ) jak na razie szacunkowo ma wazyc ok 3500

Oltoma pierwsza blizna była tez nie widoczna .., ta blizna tez dobrze wyglada na zewnątrz ..., ale jak w środku jest - nie wiem [emoji33][emoji23].
Wszystko było dobrze do czwartku .., wtedy bylismy na długim spacerze i pozniej samochodem jechałam ...moze cos naciągnęłam ... Zobaczymy ..

Doli mialam usg przed wyjściem - wszystko ok było :)

Muminek no zo czekamy do 19 :) chyba ze dzidzia bedzie chciała wczesniej wyjsć :)

Dziewczyny,
mam pytanie: czy któraś z Was brała dodatkowo magnez podczas ciąży? Bo zapomniałam spytać ginekologa, czy mam go już odstawić. Nie czuję by była taka potrzeba, ale może Wy dostałyście inne zalecenia?

Doli, fajnie, że starszy tak się cieszy z braciszka :-) z tym L4 dziwne, ja też chodziłam prywatnie, ale wypisali mu w szpitalu bez żadnego problemu.

Myla, mała słodka, a te rączki pulchne mnie rozbrajają :-D ja na 2 w szpitalu poszłam tylko 1 raz przez 8 dni... to jakoś po 5 chyba dopiero, a w domu już bez problemu.

Karina, ja czułam jakby pieczenie, jak dotykałam brzuch między raną, a pępkiem. Teraz z jednej strony jeszcze lekko piecze, może z drugiej już się wygoiło... ale i tak znacznie mniej to odczuwam. Jeżeli coś Cię martwi, to może lepiej idź do lekarza?

Sataga, kciuki za wyniki &&&

Sharmota???

Muminek, dobrze, że pojechałaś, kciuki, żebyś dziś urodziła &&& :-)

reklama
Milia mąż i tak tego l4 nie bierze bo się nie opłaca.. Teraz ma urlop a potem ten tacierzynski czy jakoś tak tylko jego do roku można wykorzystać

Do góry