reklama
Doli jak mu się nie uleje to się obkupa po same plecy!! Odtatnio byliśmy kawał drogi od domu a on mi nuner odwalił ale jazda była
ale te kupy na plecach to raczej moja wina jak nie popatrzyłam i pielucha zapłytko na plecach była :-/ teraz od 2 dni jest ok
)
Babydust nieciekawie..ale mam nadzieje że szybko antybiotyk zacznie działać. Dobrze ze poszłaś
Mój też ma taką buzie obsypaną krostkami nawet na uszach ma ! :-/
Pat super
moje się aż tak nie garną z czego jestem w szoku bo zawsze tak robiły..jedyne co to wąchają ale jak chcą buzie wąchać to nie pozwalam
Milia ślicznie szczeniak Ci wyrósł
jakie łapki ma długie 
Babydust nieciekawie..ale mam nadzieje że szybko antybiotyk zacznie działać. Dobrze ze poszłaś
Mój też ma taką buzie obsypaną krostkami nawet na uszach ma ! :-/
Pat super
Milia ślicznie szczeniak Ci wyrósł
Pat, avatar jest z sierpnia, trochę wyrósł;-)W kłębie 73 cm i mam nadzieję, że w tą stronę już nie rośnie 
Nam raz też kupa wyszła z Dady. Na razie jednorazowy wybryk... wolę to tłumaczyć tym, że małż za luźno zapiął, to na pewno jego wina była
Jutro muszę iść na godzinkę do Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej i mam dylemat - wybrać się pieszo z wózkiem (prawie 4 km w jedną stronę), czy małą w fotelik i taksówką... Z moją kondycją, to pewnie z 1,5 godz. będę szła w jedną stronę... czy Małgosia mi tyle czasu wytrzyma, kurczę, nie wiem...

Nam raz też kupa wyszła z Dady. Na razie jednorazowy wybryk... wolę to tłumaczyć tym, że małż za luźno zapiął, to na pewno jego wina była
Jutro muszę iść na godzinkę do Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej i mam dylemat - wybrać się pieszo z wózkiem (prawie 4 km w jedną stronę), czy małą w fotelik i taksówką... Z moją kondycją, to pewnie z 1,5 godz. będę szła w jedną stronę... czy Małgosia mi tyle czasu wytrzyma, kurczę, nie wiem...
Karina34
Fanka BB :)
Olusia zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Margo to Karolcia silna jest - wow ...
Kubus 5200 juz wazy [emoji15][emoji15][emoji15] mam juz pieluchy 3 kupywać a ja chomik jeszcze 2 duże 2 mam [emoji23][emoji23][emoji23]
A ubranka 62 ... 56 juz za małe ..
Babydust ojej
szybkiego wyzdrowienia ...
Pat super Focia
Milia80 ale przyjaciele z nich
śliczne [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Natasza słodziak z Adasia
A gdzie rajstopki i czapka ? Lol [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiec Emily ma wirusowe zapalenie płuc
... Na szczęście stan sie polepsza

Po obiadku drzemkę miala
Margo to Karolcia silna jest - wow ...
Kubus 5200 juz wazy [emoji15][emoji15][emoji15] mam juz pieluchy 3 kupywać a ja chomik jeszcze 2 duże 2 mam [emoji23][emoji23][emoji23]
A ubranka 62 ... 56 juz za małe ..
Babydust ojej
Pat super Focia
Milia80 ale przyjaciele z nich
Natasza słodziak z Adasia
A gdzie rajstopki i czapka ? Lol [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiec Emily ma wirusowe zapalenie płuc

Po obiadku drzemkę miala
Załączniki
Karina słodka jest Emily taki pysio śliczny
jakaś plaga na te zapalenia płuc :-/ dobrze że sie polepsza!! Zdrówka
Kubuś rośnie jak na drożdzach
Adas by się chyba wściekł w tej czapie i rajtuzach
Milia trochę daleko..no chyba że mleczko sobie weźmiesz ?
Kubuś rośnie jak na drożdzach
Adas by się chyba wściekł w tej czapie i rajtuzach
Milia trochę daleko..no chyba że mleczko sobie weźmiesz ?
reklama
Karina, śliczna Emily jest jak laleczka :-) cieszę się, że jest poprawa, oby jak najszybciej wyzdrowiała!
A Kubuś pięknie rośnie :-) 2 są do 6 kg, za ciasne już?
Małgosia też mi właśnie ulała, ale wydaje mi się, że akurat takie ilości jak u niej są w normie, na razie mnie to nie niepokoi, mam nadzieję, że niedługo u Waszych się unormuje...
Natasza, mleczko na pewno bym wzięła, tylko się boję, że skończę z Małgosią na rękach, pchając gondolę... I na dodatek deszcz na jutro zapowiadają
pewnie rano zadecyduję, jak zobaczę, jaka jest pogoda...
A Kubuś pięknie rośnie :-) 2 są do 6 kg, za ciasne już?
Małgosia też mi właśnie ulała, ale wydaje mi się, że akurat takie ilości jak u niej są w normie, na razie mnie to nie niepokoi, mam nadzieję, że niedługo u Waszych się unormuje...
Natasza, mleczko na pewno bym wzięła, tylko się boję, że skończę z Małgosią na rękach, pchając gondolę... I na dodatek deszcz na jutro zapowiadają