reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli jak mu się nie uleje to się obkupa po same plecy!! Odtatnio byliśmy kawał drogi od domu a on mi nuner odwalił ale jazda była :) ale te kupy na plecach to raczej moja wina jak nie popatrzyłam i pielucha zapłytko na plecach była :-/ teraz od 2 dni jest ok :))

Babydust nieciekawie..ale mam nadzieje że szybko antybiotyk zacznie działać. Dobrze ze poszłaś

Mój też ma taką buzie obsypaną krostkami nawet na uszach ma ! :-/

Pat super :) moje się aż tak nie garną z czego jestem w szoku bo zawsze tak robiły..jedyne co to wąchają ale jak chcą buzie wąchać to nie pozwalam

Milia ślicznie szczeniak Ci wyrósł :) jakie łapki ma długie :)

Mój teraz je co 1-1.5h chyba mu się tak pić chce bo mu gorąco :)

Załączniki

• 1430834643360.jpg
    1430834643360.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 81
Mojej juz sie 3 raz ulalo w ciagu pol godz. masakra jakas i czkawke ma jak nie wiem, i znowu jesc chce:eek:

Pat, avatar jest z sierpnia, trochę wyrósł;-)W kłębie 73 cm i mam nadzieję, że w tą stronę już nie rośnie :-D

Nam raz też kupa wyszła z Dady. Na razie jednorazowy wybryk... wolę to tłumaczyć tym, że małż za luźno zapiął, to na pewno jego wina była :p

Jutro muszę iść na godzinkę do Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej i mam dylemat - wybrać się pieszo z wózkiem (prawie 4 km w jedną stronę), czy małą w fotelik i taksówką... Z moją kondycją, to pewnie z 1,5 godz. będę szła w jedną stronę... czy Małgosia mi tyle czasu wytrzyma, kurczę, nie wiem...

Olusia zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Margo to Karolcia silna jest - wow ...

Kubus 5200 juz wazy [emoji15][emoji15][emoji15] mam juz pieluchy 3 kupywać a ja chomik jeszcze 2 duże 2 mam [emoji23][emoji23][emoji23]
A ubranka 62 ... 56 juz za małe ..

Babydust ojej :( szybkiego wyzdrowienia ...

Pat super Focia :)

Milia80 ale przyjaciele z nich :) śliczne [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza słodziak z Adasia :)
A gdzie rajstopki i czapka ? Lol [emoji23][emoji23][emoji23]

A wiec Emily ma wirusowe zapalenie płuc :( ... Na szczęście stan sie polepsza :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1430835154.960494.jpg

Po obiadku drzemkę miala :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430835154.960494.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430835154.960494.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 71
Karina słodka jest Emily taki pysio śliczny :) jakaś plaga na te zapalenia płuc :-/ dobrze że sie polepsza!! Zdrówka
Kubuś rośnie jak na drożdzach :)
Adas by się chyba wściekł w tej czapie i rajtuzach :p

Milia trochę daleko..no chyba że mleczko sobie weźmiesz ?

reklama
Karina, śliczna Emily jest jak laleczka :-) cieszę się, że jest poprawa, oby jak najszybciej wyzdrowiała!
A Kubuś pięknie rośnie :-) 2 są do 6 kg, za ciasne już?

Małgosia też mi właśnie ulała, ale wydaje mi się, że akurat takie ilości jak u niej są w normie, na razie mnie to nie niepokoi, mam nadzieję, że niedługo u Waszych się unormuje...

Natasza, mleczko na pewno bym wzięła, tylko się boję, że skończę z Małgosią na rękach, pchając gondolę... I na dodatek deszcz na jutro zapowiadają :( pewnie rano zadecyduję, jak zobaczę, jaka jest pogoda...

Do góry