reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Oltoma ja sama się nauczylam. Na spotkaniu jedna mi pokazała ale na sobie wiązać potem jedna pokazała mi jak się zaczyna.wiązanie ale moja.mała ryczala i nie skonczylysny,miała mi za tydz pokazywać ale wlaczylam you tube i zawiazalam.to jest łatwe!
Ja mam polecona.przed doradcę little frog. Elastyczne łatwiej się nosi ale krócej SA przydatne bo jak dziecko starsze to "spacer kończy się z dzieckiem przy kolanach"
Najlepsze z tkanych to splotem sosnokrzyzowym i taka mi doradzono.

reklama
Aga24073 mam nadzieje ze samo sie zamknie lub poprawi ...[emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Doli no Hubi tez ładnie rośnie :)
Kuba 1340 [emoji15][emoji15][emoji15] za duzo uważam .. No ale nic nie zrobisz ... Chłopak głodny to zły [emoji23][emoji23][emoji23]
Bym sie wkurzyła jak bym taki bujaczek dostała ..

Milia80 fajnie z tym spacerkiem , u nas w miare ładna pogoda ale czasu nie mialam wyjsć ..zakupy / szpital / sprzątanie i pranie ... Masakra ..

U nas masakryczna kupa z krwia :( chyba pojedziemy do szpitala... nie wiem czy nie zlapala rota... mam dosc ;(

Milia no właśnie niby jak nic sie nie zmieni to się kwalifikuje do zabiegu wcześniej nic nie było o tym wiadomo więc teraz pewnie chca zobaczyc czy coś się zmieni,

Natasza no u mojej ten szmer dopiero pediatra wysłuchala w szpitalu nic nie mówili

Myla i co tobie mówili ?
Coś będą z tym robić ?

Tabasia zdrowka oby to nic poważnego

Myla to zalezy jakie dziecko. Elastyki są do ok 10 kg. Moja obecnie 11.5 wazy i z ciekawości wsadzilam ja. Nie opada - ale z drugiej strony nie siedziala n tyle dlugo żeby opasc - bo nuda :). Nosilam ja,do roczku w poprzedniej. Potem sprzedałam. Teraz kupiłam tej samej firmy - lennylamb.

Tabasia kciuki aby nie rota i nic poważnego.

Któraś ma moze otulacz/pieluszke bambusowa??

reklama
Do góry