reklama

Kwietniówki u lekarza

A ja bylam dzis na rewizji.No i tak jak podejrzewalam malo sie dowiedzialam.Nie zostalam zbadana bo pani polozna stwierdzila ze nie ma potrzeby.
Mowila ze jak bede krwawic do dwoch miesiecy po porodzie to jest wszystko oki,a jak sie przeciagnie to mam sie zjawic na pogotowiu,bo wtedy juz nie bedzie oki.
Zaproponowala tabletki,ale narazie kazala korzystac z prezerwatyw zeby nie doszlo do jakiejs infekcji.Dziwne wam tez tak mowili?Dostalam skierowanie na badania i mam brac zelazo.To by bylo na tyle.
I skad ja mam wiedziec ze tam na dole jest wszystko oki???
Ale w lipcu bede w Polsce to odwiedze gina.

reklama
A ja bylam dzis na rewizji.No i tak jak podejrzewalam malo sie dowiedzialam.Nie zostalam zbadana bo pani polozna stwierdzila ze nie ma potrzeby.
Mowila ze jak bede krwawic do dwoch miesiecy po porodzie to jest wszystko oki,a jak sie przeciagnie to mam sie zjawic na pogotowiu,bo wtedy juz nie bedzie oki.
Zaproponowala tabletki,ale narazie kazala korzystac z prezerwatyw zeby nie doszlo do jakiejs infekcji.Dziwne wam tez tak mowili?Dostalam skierowanie na badania i mam brac zelazo.To by bylo na tyle.

Gosiek dopoki macica nie oczysci sie ze wszystkich resztek ciazowych lepiej uzywac gumek,tak mi doradzila moja polozna

no i stalo sie, zapomnialam wziasc dwie tabletki, poczytalam ulotke i pisze ze jak sie jedna zapomni to mozna ja wziasc ale jak dwie to zapytac lekarza - na co nie mam ochoty, wiec wzielam te dwie co zapomnialam i nastepna juz normalnie, to bylo wczoraj i co? dostalam dzis miesiaczke!! i nie wiem co robic? brac nadal te tabletki czy co?? zna sie ktoras na tym??

Nie znam sie, ale mam ten sam problem. Biore tabsy, a dzis okres sie zaczal.
Ale biore je nadal, nie wiem sama czy powinnam, w kazdym badz razie lekarka mowila ze moga byc plamienia, i wtedy nalezy kontynuowac. Czy w tym przypadku tez - nie jestem pewna, no ale dzis wieczorem wzielam znow.

Dziewczyny wątroba mnie łupie, bo mniemam, że z prawej strony to wątroba!!! Przed ciążą nie miałam takich problemów :-(Taka jakby kolka... czy ja mogę nospę brać, jak karmię???

Gosiek, u mnie bylo podobnie, znaczy nikt mnie nie badal, bo stwierdzili, ze nie ma po co, bo na pewno wszystko jest ok. a stwierdzili to telepatycznie chyba:wściekła/y: i tez zamierzam "sprawdzic to i owo" jak bede w Pl.

no i jak po wizycie?[/QUOTE

a dziękuje kochana. okazało się ze wszystko dobrze, tyle,że nawet gin nie mógł stwierdzic czy to plamienie to okres czy jeszcze oczyszczanie macicy...hhmmm. Bo raz cos jest a raz nie ma...Dostałam tabletki anty, wiec moze mi sie ten niby okres nie rozbuja...hehehe, ja tam za nim nie tesknie:-)

mnie przegląd techniczny czeka jutro....mam nadzieje że wszystko oki z moim podwoziem
wczoraj nas z Panem tatą poniosło i pierwsze koty za płoty :)nie ma co kusic losu i udać się po jakąś antykoncepcje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry