reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

leki, witaminki w ciąży

w pierwszej ciąży też brałam nospę, teraz nie ma takiej potrzeby, też jestem tego zdania że jak lekarz przepisuje to widocznie tak trzeba (jeśli oczywiście masz do niego zaufanie) Ostatnio staram się bardzo nie przejmować ulotkami, choć wiadomo trzeba je czytać ale na niektórych jest taka dłluuuuga lista ewentualnych skutków ubocznych, że głowa boli!
producenci muszą się jakoś asekurować

reklama
nie strasz mnie i tak wszystko co dostałam do tej pory przyprawia mnie o lęki
martwię się o malucha czy te świnstwa mu nie zaszkodziły niby sprawdzałam wszystko zaglądałam tu i tam pytałam kilku lekarzy i sprawdzałam co działa teratogennie jwednak co 3 dni dopadają mnie schizy :(

nie strachaj się - to gorzej szkodzi niż leki ;)

powaznie - ja przy mojej ilości leków i przy komlikacjach mam zdrowego chłopaka na zwenątrz i zdrowego (tak widać na usg) wewnątrz.

będzie dobrze.

reklama
Ja brałam no-spę w piątym miesiącu, bo spinał mi się brzuszek. TYdzień wystarczył i wszystko wróciło do normy. Ale teraz znowu mi się spina i coś czuję, że dzisiaj gin mi znowu coś przepisze.

Do góry