Kasia ja może raz czy dwa miałam ale corcia liczy na to chociaż w muzycznej bo w podstawówce mają opisowe oceny więc tam raczej nie dostanie. A u nas otworzyli lodzianie i w tamtym roku dzieci ze świadectwem z czerwonym paskiem dostawaly lody za darmo i ona sobie wmowilila że w tym roku będzie go miala-no cóż taki sobie cel wyznaczyła i cały rok się starala-zobaczymy co z tego wyjdzie. Zadowolona nie wyszla z egzaminu i nic ją nie pocieszalo-nawet że kupie jej takie jakie będzie chciała

Maziajka jeszcze terminu cc nie mam ale wszyscy mi o nim mówią bo z córką była cc i za duże ryzyko no ale się okaże. Imiona dalej nie wybrane-może do porodu się na coś zdecydujemy

Misia wiem że można do 40 dojść ale coraz więcej rodzi w okolicy 34 i to 2k2o a ja nie mając nic spakowanego zaczynam się martwić(za 2 tyg jak wszystko będzie uszykowane to będe spokojnie czekala)
Kasia ja z tym odpisywaniem to miałam problem ale teraz czytam stronę odpisuje na niej a w nowym oknie otwieram kolejna czytam posty i na bieżąco mogę wrócić do "pierwszej" i odpisać i posty mam całe a nie wiecznie cos mi zjadalo

Panika na komunie malowalam czerwonym

ale zwykłym lakierem bo jeśli nagle mnie chwyci to zdążę jeszcze zmyć a hybrydy tak szybko nie zdejme

Maziajka no to jak przesadzalas to teraz 2 dni odpoczynku

Aniek a na kiedy zaplanowane macie oddanie mieszkania synowi-bo jeśli jest tego dużo do ogarnięcia to jak maleństwo trochę porośnie to jest ogarniesz-lepiej teraz żebyś nie przesadzila ze sprzątaniem no chyba że chcesz szybciej urodzic

Aga to dobrze że już odpowiednio się ułożyło ale teraz spokojnie-dużo odpoczywaj
Madziazt współczuję sytuacji w pracy ale już bliżej końca-dasz radę!
Jenny gratuluję udanej wizyty i super wieści!
Na koniec powiem że się udalo-cora dostała 5 z egzaminu więc czekamy na oceny końcowe.
Dzisiaj w kościele obecni musieli być rodzice i dziewczynka na koniec zaśpiewała przerobiona piosenkę że Shreka a dzieci z nią alleluja i się wzruzylam do tego piękna biała róże w podziekowaniu

Miłego wieczoru kochane!!!