Witajcie!
Mamusia mojej też się pocą stopy, ale nie bardzo. Jak mój M był mały to przy karmieniu tak się pocił że miał całą główkę mokrą.
Muszla jest plastikowo-silikonowa sztywna .Sutek ma tam luz i spokojnie sobie skapuje mleczko, nie ma żadnego ciśnienia.
U mnie w parku rośnie jaskółcze ziele i tak się pozbyłam 2 brodawek.
Emol mam nadzieję że doszłaś z mężem do porozumienia? Umówiliście się to powinien nie proponować zmiany planów. Myślę że on się boi zostać z małym tyle godzin, mój na bank by nie został. Ze starszym tak ale nie z takim maluchem.
Emol ja też myślałam że Arturowi wychodzą 8

gdyby te piąstki oznaczały że bobas głodny, to Maja nawet na spaniu non stop je trzyma w buzi
Liluli u Was coś lepiej?
Abed fajnie że wyjście ci się udało. Dobre i wyjście na piwo, ważne że miło było. Ja nie prędko się wyrwię sama.
Też o tym myślałam że rok temu jeszcze nawet w ciąży nie byłam, a tu już taka duża panna.
Pumelova Maja śpi teraz w pajacu, albo bodziak i półśpiochy. Jak siedzimy w domu to nie zawsze ją od razu po przebudzeniu przebieram, dopiero na wyjście.
Współczuję kolejnego pogrzebu.
Na urodzinach oczywiście mówili że sobie dziecko rozpuściłam. Nie chciało mi się polemizować. Powiedziałam że "celowo ją rozpuściłam, bo uwielbiam ją nosić. A kiedy mam nosić jak nie teraz?" kuzynka męża była z 5cio miesięczną pyzą i też ROZPUSZCZONA

Co do karmienia to u mnie nie było reguły.
Paninka super waga Poli, ciekawe ile moja pyza waży? Jak tam goście? Udało się spotkanie? Dobrze że z ojcem się dogadujesz.
Chybra gratuluję spania. Nieźle!
Zdrówka dla męża , lepiej się czuje?
Łóżko poskładane? Kacper zadowolony?
Aaa doczytałam, twój mąż jest "miszczem" w składaniu!
Misia zdrówka! co u Grzesia? Mam nadzieję że nic się nie rozwinęło?
O rany to ci się będzie długo ten palec goił teraz.
Muszla super, tylko jak czasem zasnę i odwrócę się na bok, to mi przez te otworki mleko wycieka po szyi.
Ola W ja bym spróbowała te kropelki. Nie zaszkodzą, a mogą pomóc. Dawałam przed karmieniem 15 kropli(nie częściej niż co 3 godz.) po kilku dniach zmniejszałam o jedną kropelkę co 4-5 dni, aż doszliśmy do 10 kropli. Później zaczęłam podawać 3 razy dziennie popołudniu, wieczorem i w nocy, a od kilku dni podaję tylko wieczorem.
Ewella na urodzinach było tak sobie.
Byliście na basenie?
Jeju Kreta? Ekstra! Życzę wam cudownych wczasów.
Kasia z wagą sobie poradzisz, spokojnie. Myślałam że tylko z nas wszystkich ja dobijam do 70. Ale ja na dodatek niska jestem

Oj tak, jak coś się z bobasem dzieje, to mamy taką adrenalinę, że szok i człowiek działa instynktownie.
Myślisz że już ząbki?? Nie za wcześnie?
Pola zdrówka życzę.
nie źle, dajesz dziecku witaminki z pustej buteleczki?

uśmiałam się.
Oczywiście że pamiętałam o chłopakach, mężowi perfum który lubi, a młodemu ciuchy jakie sobie wybrał.
Aga_km jak po odwiedzinach?
Kylesa super waga Szymcia.
Ja też nie używam tego śpiworka, a kupiłam 2 , bo moja szefowa zachwalała. ona w tym dzieci kładła na noc do 3 r.ż.
Patuszka dobrze że u Antosi wszystko w porządku. Zdrowa, ładnie przybiera i dzielnie zniosła szczepienie, to najważniejsze.
Przykro mi że wasz związek zaszwankował, ale może jeszcze z czasem da się to jakoś wszystko na spokojnie odbudować??? Chyba że ty już nie chcesz. Dobrze że masz na kogo liczyć,. Spokój najważniejszy.
W piątek urodzinki u teścia szybko zakończyliśmy ze względu na Majkę(całe szczęście)
Wczoraj trochę urządzaliśmy się w domku. Przyjechali znajomi męża i zapytali bez ogródek czy ich odwiozę bo mają ochotę się napić. Hmmm... No dobra, zgodziłam się. I to był mój błąd. Wyobraźcie sobie że siedzieli do 2.00!!
Dziś pojechaliśmy na zakupy chciałam jakieś eleganckie spodnie i bluzkę pod kontem chrzcin i kupiłam poprzecierane białe(BARDZO eleganckie)

i oczywiście ciuchy dla maluchów

Cycujemy i zmykam spać.