reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aha ale Ty karmisz piersią. Ja na mm. I widze, ze dla niego to za mało. A poza tym nie zastępuje mu posiłku. Oswajam ze smakami raptem po 2-3 łyżeczki, a i tak sporo wyplute ;)
Co do żłobków - daj znac, vo pewnie tez jakies w okolicy :)

Moj dzis sie łapie za ucho... moalam z nim isc w pr do lekarza, ale ide do jakiegokolwiek jutro. Moze to zebyC moze odkrył ucho, ale jest marudny i łapie sie tylko za jedno. Cholera wie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Agniesia ja to rzucanie się po łóżku mogę porównać do zespołu niespokojnych nóg.Widać że ją to mega męczy ale nie może nad tym zapanować i całe ciałko jej tak chodzi -przez to nie.może usnąć i się budzi w nocy.
Chybra pojęcia nie mam jak to się nazywa.Kupiła mi to szwagierka jak Emila miała miesiąc bo biednej w tej wielkiej gondoli główka chodziła na prawo i lewo i żeby była w jednej pozycji to kupiła takie coś...
Ja od przyszłego tyg zacznę podawać ten kleik ryżowy do mleczka, a resztę gdzieś w styczniu.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w moja kuzynka ma na marchew bo właśnie kiedyś bardzo dużo jej podawali. A znajomy ma na skrobię więc na ziemniaki. Wiec mnie nic nie zdziwi.

Misia ja Saddam w bujaku bo mam możliwość regulacji na szynie a nie w ząbki. I blokadę plozy. Wiec ładnie polsiedzi.

Agniesia. Załatw bo możesz tylko chyba w 9 miesięcy to ogarnąć, potem termin mija. Ja już zalatwilam w sierpniu.

Mało dzisiaj jestem na forum bo mama ma urodziny.

Pumelova u was to na pewno lepiej się wstrzymać

Aha ale ty masz 2. Dzieci. I tak masz czas na forum więc jesteś bardzo zorganizowana! :) podziwiam.

Chybra u mnie mąż również miał się zająć... miał... sama latalam nawet dziecko w urzędzie zarejestrować. Bo on pojechał do złego urzędu a potem już czasu nie miał.

Aga_k_m o dobry pomysł, jakoś nie wpadłam że coś mogę pokupowac. Niby wolę swoje dawać ale chciałabym żeby Grześ w razie czego sloiczkiem nie plul na kilometr.
Agniesiam no Grześ by mi się tak nie zmieścił :)
Liluli o to musisz być ostrożna. Moja koleżanka alergiczne za młodu (dietetyczka zresztą) rozszerza córce dietę i już 2 razy byli w szpitalu. Jajko i mleko :/
Aha no to mieliśmy podobna noc. Jaskolcze ziele ci mogłam dać jakbyś wcześniej pisała o kurzajce. W niedzielę tata powyrywal z ogródka.
Emol a jak robiłaś dynie? Bo mam z ekologicznej uprawy(że swojej działki) i nie wiem czy jakoś to doprawić. Na razie chyba ja zamroże bo do stycznia raczej nie poleży nawet w piwnicy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia pupa dziecka ma być oparta o twój brzuch. Ja myślałam, że nie dam rady, bo mam za krótkie nogi, ale już opanowałam. My ze względu na asymetrię i napięcie musimy się tak karmić. Leżaczki i bujaczki mamy zabronione, jedynie fotelik do samochodu wchodzi w grę.

U nas chyba alergia na ziemniaka, wczoraj myślałam, że to potówki. Zrobię dzień przerwy i pojutrze znowu sprawdzę.

Ola W. moja też miałam etap ucha, aż podrapane całe miała. Też tylko za jedno się łapała. Ale lepiej sprawdzić i być spokojnym.

Kasia a pisałaś, że lubi spać na boku, to może tak spróbuj, będzie miała ograniczone ruchy.

Byliśmy dzisiaj na usg główki, ufff..wszystko w porządku :)

Do góry