reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tak,na boku się uspokaja.Czasem jak ją ułożę na.boku to śpi kilka gdz ale czasem jest tak sztywna że nie jestem w stanie jej na.boku ułożyć.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

upload_2017-11-13_21-25-14.png

Załączniki

• upload_2017-11-13_21-25-14.png
    upload_2017-11-13_21-25-14.png
    94,1 KB · Wyświetleń: 326
Ja mam dynie w zamrażarce (ugotowana, zblendowana i do sloiczka, bez doprawiania).
Ewella - my też mamy od wczoraj takie akcje z karmieniem, ale jak pojechałam dzisiaj na trochę do pracy to maz dał mu butle z odciagnietym i o dziwo zjadł i to bez marudzenia:errr:
A tak wogole to chyba na górze przebija nam się pierwszy ząbek :D

Ja np na noc karmie malego owinietego w taki cieniutki kocyk, bo jak go potem w nim odkładam do łóżeczka to ma trochę utrudnione ruchy i się nie wybudza:p
Maz jak go czasami w dzień kładzie to też mu jakoś te ręce trochę "krepuje" to szybciej się uspokaja:-) :)
I Krystian też dołacza do dzidziol grzecznych do południa i później marudnych:yes:

reklama
Misia biedna malutka [emoji15]
Ja mam nadzieje ze jednak nie bedzie mial alergii ale wiadomo ostrozna musze byc. Jakos damy rade [emoji6]

Ja mam dynie zamrozona. Przyda sie w styczniu na rozszerzanie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry