reklama
agniesiam86
Fanka BB :)
Kasia ja moją czasami układam tak dopiero jak zaśnie.
agniesiam86
Fanka BB :)
Ja mam dynie w zamrażarce (ugotowana, zblendowana i do sloiczka, bez doprawiania).
Ewella - my też mamy od wczoraj takie akcje z karmieniem, ale jak pojechałam dzisiaj na trochę do pracy to maz dał mu butle z odciagnietym i o dziwo zjadł i to bez marudzenia
A tak wogole to chyba na górze przebija nam się pierwszy ząbek
Ewella - my też mamy od wczoraj takie akcje z karmieniem, ale jak pojechałam dzisiaj na trochę do pracy to maz dał mu butle z odciagnietym i o dziwo zjadł i to bez marudzenia

A tak wogole to chyba na górze przebija nam się pierwszy ząbek
Ja np na noc karmie malego owinietego w taki cieniutki kocyk, bo jak go potem w nim odkładam do łóżeczka to ma trochę utrudnione ruchy i się nie wybudza
Maz jak go czasami w dzień kładzie to też mu jakoś te ręce trochę "krepuje" to szybciej się uspokaja
I Krystian też dołacza do dzidziol grzecznych do południa i później marudnych
Maz jak go czasami w dzień kładzie to też mu jakoś te ręce trochę "krepuje" to szybciej się uspokaja

I Krystian też dołacza do dzidziol grzecznych do południa i później marudnych

aha83
kwietniówka '09
Prywatny? Juz jest czy dopiero będzie w przyszłości? [emoji4]Ja chyba na dole bede miec zabek!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Misia biedna malutka [emoji15]
Ja mam nadzieje ze jednak nie bedzie mial alergii ale wiadomo ostrozna musze byc. Jakos damy rade [emoji6]
Ja mam dynie zamrozona. Przyda sie w styczniu na rozszerzanie.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nadzieje ze jednak nie bedzie mial alergii ale wiadomo ostrozna musze byc. Jakos damy rade [emoji6]
Ja mam dynie zamrozona. Przyda sie w styczniu na rozszerzanie.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom