reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
u nas dzisiaj też było saneczkarstwo...słoneczko ładnie przygrzewało mimo że temp minusowa ale całkiem przyjemnie było... Czarek porozjeżdżał z godz z górki.... fajnie było...ale i tak stwierdzam że nie lubię zimy...

jagódka u nas też dzisiaj spaghetti...

Dzień dobry mamusie :-)
aż wstyd się przyznać, ale obudziłam się o 14.30 :szok: moje dziecko chyba będzie mega śpiochem :-D dobrze, że obiad miałam od wczoraj to zjedliśmy z M na "śniadanie"....

anastazi - zajmij sobie aktywnie dzień to wieczorem padniesz i nie będziesz myśleć o tym, że jesteś sama :) ja chciałam zacząć chodzić na basen żeby się choć trochę ruszać w tej ciąży, ale nie mam za bardzo z kim, a sama to nie mam motywacji ani chęci :crazy:

mnisia - ehh faceci.... głowa do góry :) znajdź sobie jakieś zajęcie i nie daj po sobie poznać, że jest Ci źle, my z M w tym tygodniu też mieliśmy ciche dni, nie ma co się denerwować i tak zaraz wszystko wróci do normy

Wszystkim mamusiom z dolegliwościami życzę szybkiego powrotu do formy :*

Mnie tez dopadlo przeziebienie,glowa peka,nos zapchany....... wlasny sok malinowy poszedl w ruch w towarzystwie herbaty z cytryna
Gdybym miala wypic mleko z miodem i czosnkiem to raczej bym tego nie przezyla (ochyda)

Córcia na urodzinach kolezanki,maz w pracy a ja sama,musze sie wziasc za prasowanie bo tylko zwlekam astos rosnie.
Wieczorem kuzynka ma przyjechac i zostanie jakies 3 miechy u nas,bardzo mnie to cieszy

Widze ze mania na szydelko i druty :) Ja dzialam pelna para . Czapka i mitenki hello kitty dla córy juz gotowe.
Za druty tez sie wezme ale moze pozniej.
Tak wyglada gotowy komplecik
SAM_0748.jpg
Troszke cierpliwosci a i wam sie uda :) Tez zaczynalam od filmikow na yt. to moja druga czapka

Załączniki

• SAM_0748.jpg
    SAM_0748.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 94
Mnie tez dopadlo przeziebienie,glowa peka,nos zapchany....... wlasny sok malinowy poszedl w ruch w towarzystwie herbaty z cytryna
Gdybym miala wypic mleko z miodem i czosnkiem to raczej bym tego nie przezyla (ochyda)

Córcia na urodzinach kolezanki,maz w pracy a ja sama,musze sie wziasc za prasowanie bo tylko zwlekam astos rosnie.
Wieczorem kuzynka ma przyjechac i zostanie jakies 3 miechy u nas,bardzo mnie to cieszy

Widze ze mania na szydelko i druty :) Ja dzialam pelna para . Czapka i mitenki hello kitty dla córy juz gotowe.
Zobacz załącznik 607600
Troszke cierpliwosci a i wam sie uda :) Tez zaczynalam od filmikow na yt. to moja druga czapka

Ada, super!

Witam:)
ada sliczny ten komplecik:)
chyba sama sie wezme za szydelko albo druty kiedys uwielbialam razem z mama robic na drutach ale juz zapomnialam hehe.
minisia lacze sie z toba. Ja wczoraj sie strasznie poklocilam z moim ryczalam pol dnia a jego nawet to nie obeszlo:/ niby dzisiaj jest lepiej ale mamy rozmawiac jak wroci z pracy:/ no zobaczymy.

Co do jedzenia naszlo mnie dzisiaj na karpatke i chyba bede tworzyc:d

Ada.....SUPER TEN KOMPLECIK:):):):):) ja wrocilam wlasnie do domku....zrobiłam sobie mega spacer po sklepach:) i jestem zadowolona bo kupiłam sobie pare drobiazgow:)

Zobacz załącznik 607600
śliczne
sama zrobiłaś?:szok:

reklama
ale ładny komplecik, no gratuluję zdolności, bo ja lewa jeśli chodzi o takie robótki ręczne :baffled:

wróciłam z zakupów i padam na pyszczek, zaraz zjem pyszną, niezdrową, gotową pizze i już się dzisiaj nie ruszam :happy2:

Do góry