makota ja mysle ze dobry pomysl poza tym myslalam ze fajnie byloby utworzyc watek "wiesci ze szpitala" np teraz jak jagodka tam jest czy ktorejs z nas (mam nadzieje ze nie) zdarzy sie to tam bedziemy mogly byc na bierzaco ...
reklama
Cześć Dziewczyny!
Trzymam &&&&& za wszystkie, które mają dziś badania, za mnie też trzymajcie - idę do gin na 17.45 :-)
Poduchę dziś kupuję, bo się w łóżku kręcę i wiecznie budzę na brzuchu, albo na plecach
Witam nowe Koleżanki i stare, które powróciły
Emily_Emu - w poprzedniej ciąży mi tak mała po brzuchu latała, ale nie wiem, od którego tyg, więc nie pomogę :-(
Makota - zakładaj
Przez te poduchy wczoraj trochę główny zaśmieciłyśmy, mam nadzieję, że moderatorki nam wybaczą
Ewa - cieszę się, że mimo tych zatok humor masz lepszy
A ja dziś znowu mam ochotę na mielonkę, więc idę spożyć ten wielce wyrafinowany posiłek
Trzymam &&&&& za wszystkie, które mają dziś badania, za mnie też trzymajcie - idę do gin na 17.45 :-)
Poduchę dziś kupuję, bo się w łóżku kręcę i wiecznie budzę na brzuchu, albo na plecach

Witam nowe Koleżanki i stare, które powróciły

Emily_Emu - w poprzedniej ciąży mi tak mała po brzuchu latała, ale nie wiem, od którego tyg, więc nie pomogę :-(
Makota - zakładaj

Przez te poduchy wczoraj trochę główny zaśmieciłyśmy, mam nadzieję, że moderatorki nam wybaczą

Ewa - cieszę się, że mimo tych zatok humor masz lepszy

A ja dziś znowu mam ochotę na mielonkę, więc idę spożyć ten wielce wyrafinowany posiłek

malgorzatkar
Fanka BB :)
hej
Ola już w żłobku, coś dziś zostać nie chciała, chyba nie wyspała się i maruda się załączyła... ja mam ambitny plan poprasować, ale zobaczymy, na ile ambicje wezmą górę nad lenistwem
przydadzą się moim zdaniem wątki o wyprawce i wieściach ze szpitala, tak więc można zakładać. a za zaśmiecanie wątku głównego będę bić

Ola już w żłobku, coś dziś zostać nie chciała, chyba nie wyspała się i maruda się załączyła... ja mam ambitny plan poprasować, ale zobaczymy, na ile ambicje wezmą górę nad lenistwem
przydadzą się moim zdaniem wątki o wyprawce i wieściach ze szpitala, tak więc można zakładać. a za zaśmiecanie wątku głównego będę bić

Tusiaczek2402
Moderatorka
Witam dziewczyny znad porannej herbatki. Za mną pierwsza od dawna przespana noc - już zapomniałam jakie to cudne uczucie. Widzę, że u Was też od rana humorki dobre. Wyspanie wyspaniem, ale dziś pierwszy raz obudziła mnie krew z nosa, eh niezbyt miłe uczucie. U mnie plany dziś ambitne a leń jeszcze większy. Miłego dnia dziewczyny ;-)
makota89
otworzyłam WĄTEK WYPRAWKOWY https://www.babyboom.pl/forum/lipie...a-dla-siebie-i-dzidziusia-69833/#post10473159
szpitalny też jest dobrym pomysłem - mam nadzieję, że szpitalny nie będzie przydawał się zbyt często. jeżeli nikt go nie otworzy, ja mogę to zrobić
szpitalny też jest dobrym pomysłem - mam nadzieję, że szpitalny nie będzie przydawał się zbyt często. jeżeli nikt go nie otworzy, ja mogę to zrobić
witajcie, wróciłam do żywych po otruciu przez teściową, tak jestem pewna, że to ona i iże to było specjalnie, bo wszyscy pozostali zdrowi:-)
jagódka gratuluję syneczka:-)
witam nowe Mamusie i idę się podzielić zakupami w odpowiednim wątku:-)
jagódka gratuluję syneczka:-)
witam nowe Mamusie i idę się podzielić zakupami w odpowiednim wątku:-)
sokoja
dzień doberek dziewczynki 
ja zaczęłam dzisiejszy poranek od wizyty w laboratorium na pobraniu krwi. Dobrze, że przede mną tylko jedna babka była, bo z głodu tak mi słabo było, że jak siadałam na krzesełku to myślałam już tylko gdzie włożyłam batonika, żeby zaraz go zjeść. A i niedobrze mi się zrobiło na samą myśl, że niedługo ta paskudną glukozę trzeba będzie pić... na szczęście u mnie pozwalają wcisnąć cytrynę :-)
Poduszki nie mam, ale potrafię się tak sprytnie pozawijac w kołderkę, ze póki co mi wygodnie ;-)
ja zaczęłam dzisiejszy poranek od wizyty w laboratorium na pobraniu krwi. Dobrze, że przede mną tylko jedna babka była, bo z głodu tak mi słabo było, że jak siadałam na krzesełku to myślałam już tylko gdzie włożyłam batonika, żeby zaraz go zjeść. A i niedobrze mi się zrobiło na samą myśl, że niedługo ta paskudną glukozę trzeba będzie pić... na szczęście u mnie pozwalają wcisnąć cytrynę :-)
Poduszki nie mam, ale potrafię się tak sprytnie pozawijac w kołderkę, ze póki co mi wygodnie ;-)
makota89
dzień doberek dziewczynki
mam dokładnie tak samo jak Ty. Z pobieraniem krwi, z glukozą i z kołderką
ja na tę glukozę pójdę chyba do przychodni, w której na jednym piętrze jest gabinet, ubikacja i kanapy
reklama
malgorzatkar
ja z Olą robiłam glukozę 50 i powiem wam, że o ile wypicie było spoko, to po jakichś 10min zrobiło mi się słabo i przeleżałam ponad 30min na kozetce w gabinecie... a krew zawsze pobierają mi na leżąco