reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

makota ja mysle ze dobry pomysl poza tym myslalam ze fajnie byloby utworzyc watek "wiesci ze szpitala" np teraz jak jagodka tam jest czy ktorejs z nas (mam nadzieje ze nie) zdarzy sie to tam bedziemy mogly byc na bierzaco ...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Trzymam &&&&& za wszystkie, które mają dziś badania, za mnie też trzymajcie - idę do gin na 17.45 :-)
Poduchę dziś kupuję, bo się w łóżku kręcę i wiecznie budzę na brzuchu, albo na plecach :dry:
Witam nowe Koleżanki i stare, które powróciły :tak:
Emily_Emu - w poprzedniej ciąży mi tak mała po brzuchu latała, ale nie wiem, od którego tyg, więc nie pomogę :-(
Makota - zakładaj :tak:
Przez te poduchy wczoraj trochę główny zaśmieciłyśmy, mam nadzieję, że moderatorki nam wybaczą :sorry2:
Ewa - cieszę się, że mimo tych zatok humor masz lepszy :tak:

A ja dziś znowu mam ochotę na mielonkę, więc idę spożyć ten wielce wyrafinowany posiłek :-p

ka.wo kciuki zaciśnięte oby wszystko było ok u gina
jagódka jak tam dzisiaj ciśnienie????

ja spadam sprzątać chałupkę bo teściowe przyjeżdżają na "inspekcję" ;-);-);-)

hej
Ola już w żłobku, coś dziś zostać nie chciała, chyba nie wyspała się i maruda się załączyła... ja mam ambitny plan poprasować, ale zobaczymy, na ile ambicje wezmą górę nad lenistwem :p

przydadzą się moim zdaniem wątki o wyprawce i wieściach ze szpitala, tak więc można zakładać. a za zaśmiecanie wątku głównego będę bić :evil::evil::evil:

Witam dziewczyny znad porannej herbatki. Za mną pierwsza od dawna przespana noc - już zapomniałam jakie to cudne uczucie. Widzę, że u Was też od rana humorki dobre. Wyspanie wyspaniem, ale dziś pierwszy raz obudziła mnie krew z nosa, eh niezbyt miłe uczucie. U mnie plany dziś ambitne a leń jeszcze większy. Miłego dnia dziewczyny ;-)

witajcie, wróciłam do żywych po otruciu przez teściową, tak jestem pewna, że to ona i iże to było specjalnie, bo wszyscy pozostali zdrowi:-)

jagódka gratuluję syneczka:-)

witam nowe Mamusie i idę się podzielić zakupami w odpowiednim wątku:-)

dzień doberek dziewczynki :)
ja zaczęłam dzisiejszy poranek od wizyty w laboratorium na pobraniu krwi. Dobrze, że przede mną tylko jedna babka była, bo z głodu tak mi słabo było, że jak siadałam na krzesełku to myślałam już tylko gdzie włożyłam batonika, żeby zaraz go zjeść. A i niedobrze mi się zrobiło na samą myśl, że niedługo ta paskudną glukozę trzeba będzie pić... na szczęście u mnie pozwalają wcisnąć cytrynę :-)

Poduszki nie mam, ale potrafię się tak sprytnie pozawijac w kołderkę, ze póki co mi wygodnie ;-)

dzień doberek dziewczynki :)
ja zaczęłam dzisiejszy poranek od wizyty w laboratorium na pobraniu krwi. Dobrze, że przede mną tylko jedna babka była, bo z głodu tak mi słabo było, że jak siadałam na krzesełku to myślałam już tylko gdzie włożyłam batonika, żeby zaraz go zjeść. A i niedobrze mi się zrobiło na samą myśl, że niedługo ta paskudną glukozę trzeba będzie pić... na szczęście u mnie pozwalają wcisnąć cytrynę :-)

Poduszki nie mam, ale potrafię się tak sprytnie pozawijac w kołderkę, ze póki co mi wygodnie ;-)

mam dokładnie tak samo jak Ty. Z pobieraniem krwi, z glukozą i z kołderką ;)

ja na tę glukozę pójdę chyba do przychodni, w której na jednym piętrze jest gabinet, ubikacja i kanapy :p muszę mieć komfort psychiczny :)

reklama
ja z Olą robiłam glukozę 50 i powiem wam, że o ile wypicie było spoko, to po jakichś 10min zrobiło mi się słabo i przeleżałam ponad 30min na kozetce w gabinecie... a krew zawsze pobierają mi na leżąco :p

Do góry