reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Wiesz jak ktos nagle znika, to pierwsze mysli sie, ze cosik sie stalo...
Nie pomyślałam :-( fakt, masz rację.
Na szczęście wszystko u mnie dobrze. Gosia Ty we Wrocławiu będziesz pewnie chciała rodzić? Słyszałam, że ostatnio pogrom jakiś na porodówkach i kiepsko z miejscami! Do naszych terminów sporo czasu to może się zrobi lżej :tak:

Tak ja w Oławie. Znam już ten szpital i personel. A na Brochowie chyba remont to się załapiesz na lepsze warunki :-) ja tak się załapałam na porodówkę po remoncie przy pierwszym porodzie.
Zmykam już spać bo jutro znów do pracy :baffled:

Ostatnia edycja:
to ja się witam porankiem... chciałam dzisiaj fotki przesłać online do wywołania, myślałam, że przesył bladym świtem będzie lepszy a tu lipa... bo akurat w każdą środę, aktualizacje jakieś do 8 rano ;) i nie zrobiłam nic hehehe.. a 3 tyg się do tego zabierałam, dzisiaj w gotowości i... przede mną pewnie kolejne 3 tyg zbierania się ;)

życzę miłego dnia! zmykamy do przedszkola i pracy!

Minisia kciuki zaciśnięte:-) Pewnie dzisiaj poznasz płeć:tak:
Katka pewnie,że pamiętamy;-)
Agulam oby wyniki były dobre :tak:

Ja wczoraj miałam wizytę, ale czuję niedosyt. Więcej opiszę w wizytowym...

reklama
Do góry