reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
witam,
Minisia, zjedz czekoladę, żeby się ruszało bardziej
ja dziś do fryzjera idę, czas się doprowadzić do normalności
Minisia, zjedz czekoladę, żeby się ruszało bardziej
ja dziś do fryzjera idę, czas się doprowadzić do normalności
blueberrry
Szczęśliwa :)
Witajcie kochane z rana.
Wczoraj miałam pracowity dzien i dziś tez raczej będę miała.
Zaczęłam ćwiczyć na domowym rowerku, i jestem z siebie zadowolona, że w końcu nie przylegam do kanapy co chwilę.
Plus po wczorajszym bardziej pracowitym dniu, robaczek tez sie ruszał bardziej niż zawsze.
chyba mu sie podobało. Bo mama zadowolona i on.
Rozmawiałyście o łózeczkach. Ja będę miała drewniane, sosnowe. Zawsze byłam za tego typu łóżeczkami, i nigdy nie miałam nic do nich. Ale łóżeczko turystyczne też zakupię, ponieważ bedzie to wygoda w podróży, ja będziemy gdzieś jechać na wakacje, lub do rodziny.
wiec opcja łóżeczko drewniane mi odpowiada w domu tak ja i turystyczne po za domem. A nawet juz mam upatrzone i to i to.
Co miałam jeszcze napisac.. A no tak, że oczekuje juz wiosny. Bo nie powiem to przejście z zimy na wiosnę, jest strasznie męczące przez ta szarowe.. I deszcze. Ale będę Cierpliwa.
Minisia trzymam kciuki za Was na wizycie! Wierze, że wszystko bedzie dobrze.
I ściskam resztę bardzo mocno. Ciesze sie z Waszych wizyt. :*
Miłego dnia!
Wczoraj miałam pracowity dzien i dziś tez raczej będę miała.
Zaczęłam ćwiczyć na domowym rowerku, i jestem z siebie zadowolona, że w końcu nie przylegam do kanapy co chwilę.
Plus po wczorajszym bardziej pracowitym dniu, robaczek tez sie ruszał bardziej niż zawsze.
Rozmawiałyście o łózeczkach. Ja będę miała drewniane, sosnowe. Zawsze byłam za tego typu łóżeczkami, i nigdy nie miałam nic do nich. Ale łóżeczko turystyczne też zakupię, ponieważ bedzie to wygoda w podróży, ja będziemy gdzieś jechać na wakacje, lub do rodziny.
Co miałam jeszcze napisac.. A no tak, że oczekuje juz wiosny. Bo nie powiem to przejście z zimy na wiosnę, jest strasznie męczące przez ta szarowe.. I deszcze. Ale będę Cierpliwa.
Minisia trzymam kciuki za Was na wizycie! Wierze, że wszystko bedzie dobrze.
I ściskam resztę bardzo mocno. Ciesze sie z Waszych wizyt. :*
Miłego dnia!
elifit
Moderatorka
Kuku,
minisia kciuki za wizytę &&&&&
Katka witaj ponownie
blue ty szaleńcze, ja jedynie basen mam w planach
Teraz to bardziej przedwiośnie,leje u nas ;/
minisia kciuki za wizytę &&&&&
Katka witaj ponownie
blue ty szaleńcze, ja jedynie basen mam w planach
Teraz to bardziej przedwiośnie,leje u nas ;/
blueberrry
Szczęśliwa :)
Ja tez wyciągnę mojego na basen ale pod koniec miesiąca.
a rowerek maż przyniósł aby samemu ćwiczyć, a mi sie spodobało.. I tak ma zadowoloną tez żonę i synka.
Przedwiośnie i dobrze powiedziane.
Ja juz chce tak fajnie, lekko sie ubierać.. A nie ciagle te kurtki, bluzy, swetry, spodnie, kozaki... Shit!! WIOSNOOOOOOO !
Przedwiośnie i dobrze powiedziane.
Ja juz chce tak fajnie, lekko sie ubierać.. A nie ciagle te kurtki, bluzy, swetry, spodnie, kozaki... Shit!! WIOSNOOOOOOO !
U
użytkownik 902
Gość
Ku przestrodze: Firma wycofuje foteliki samochodowe. "Mogą uwięzić dziecko" - Świat - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości A teraz idę Was poczytać

D o t i
Fanka BB :)
dzień dobry
Mnisia kciuki zaciśnięte i czekam na relacje
Co łóżeczek to jeszcze po córce mam turystyczne, ale nie wyobrażam sobie trzymać w nim na stałe noworodka
takie mam, więc nie jakieś najtańsze: *LEO* KOJEC Łóżeczko GRACO CONTOUR Electra - 2013 (3943103279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podwieszenie (żeby dziecko leżało wyżej niż na dnie łóżeczka) jest do 6,5 kg wagi dziecka, więc jeśli chcemy dać lepszy materac (co najmniej 2 kg) niż fabryczny łamany na 4 części, a dziecko waży przy urodzeniu 3,5 kg to łatwo policzyć jak długo nam posłuży
Po ostatnich miesiącach ciąży kręgosłup nieźle daje się we znaki i schylanie się do przyjemnych nie należy.
Moja córka ważyła 6,5 kg jak miała 11 tygodni (urodziła się 3700)

Co łóżeczek to jeszcze po córce mam turystyczne, ale nie wyobrażam sobie trzymać w nim na stałe noworodka

takie mam, więc nie jakieś najtańsze: *LEO* KOJEC Łóżeczko GRACO CONTOUR Electra - 2013 (3943103279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podwieszenie (żeby dziecko leżało wyżej niż na dnie łóżeczka) jest do 6,5 kg wagi dziecka, więc jeśli chcemy dać lepszy materac (co najmniej 2 kg) niż fabryczny łamany na 4 części, a dziecko waży przy urodzeniu 3,5 kg to łatwo policzyć jak długo nam posłuży

Po ostatnich miesiącach ciąży kręgosłup nieźle daje się we znaki i schylanie się do przyjemnych nie należy.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
to ja się witam porankiem... chciałam dzisiaj fotki przesłać online do wywołania, myślałam, że przesył bladym świtem będzie lepszy a tu lipa... bo akurat w każdą środę, aktualizacje jakieś do 8 ranoi nie zrobiłam nic hehehe.. a 3 tyg się do tego zabierałam, dzisiaj w gotowości i... przede mną pewnie kolejne 3 tyg zbierania się
życzę miłego dnia! zmykamy do przedszkola i pracy!
Magdalenko życzę lepszej mobilizacji hehehe
Dzien dobry
Ja dzis mam usg polowkowe![]()
Trzymajcie kciuki prosze![]()
Minisiu - zaciśnięte!
dzień dobry
Dziewczyny linkujcie w zakupowym proszęęęęęę;-)
Agulam i Katka fajnie że mimo wszystko jesteście. Agulam, trzymam kciuki za dobre wyniki. Katka kiedy masz zamiar zwolnić?
Poduszkę mam firmy Baby Matex.
Miałam beznadziejną noc. Mąż był wczoraj na piwku firmowym, wrócił po 20. Położyliśmy się spać i od razu koncert, znowu chrapanie, pchanie się na mnie, na dodatek jedli coś z czosnkiem, smród taki, że myślałam, że zwymiotuję!