reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Witajcie kochane z rana.
Wczoraj miałam pracowity dzien i dziś tez raczej będę miała. :)

Zaczęłam ćwiczyć na domowym rowerku, i jestem z siebie zadowolona, że w końcu nie przylegam do kanapy co chwilę. :)

Plus po wczorajszym bardziej pracowitym dniu, robaczek tez sie ruszał bardziej niż zawsze. :) chyba mu sie podobało. Bo mama zadowolona i on. :)

Rozmawiałyście o łózeczkach. Ja będę miała drewniane, sosnowe. Zawsze byłam za tego typu łóżeczkami, i nigdy nie miałam nic do nich. Ale łóżeczko turystyczne też zakupię, ponieważ bedzie to wygoda w podróży, ja będziemy gdzieś jechać na wakacje, lub do rodziny. :) wiec opcja łóżeczko drewniane mi odpowiada w domu tak ja i turystyczne po za domem. A nawet juz mam upatrzone i to i to. :)

Co miałam jeszcze napisac.. A no tak, że oczekuje juz wiosny. Bo nie powiem to przejście z zimy na wiosnę, jest strasznie męczące przez ta szarowe.. I deszcze. Ale będę Cierpliwa. :)

Minisia trzymam kciuki za Was na wizycie! Wierze, że wszystko bedzie dobrze. :)

I ściskam resztę bardzo mocno. Ciesze sie z Waszych wizyt. :*

Miłego dnia! :)

Kuku,
minisia kciuki za wizytę &&&&&
Katka witaj ponownie :)
blue ty szaleńcze, ja jedynie basen mam w planach :)

Teraz to bardziej przedwiośnie,leje u nas ;/

Ja tez wyciągnę mojego na basen ale pod koniec miesiąca. :D :) a rowerek maż przyniósł aby samemu ćwiczyć, a mi sie spodobało.. I tak ma zadowoloną tez żonę i synka. :)

Przedwiośnie i dobrze powiedziane.
Ja juz chce tak fajnie, lekko sie ubierać.. A nie ciagle te kurtki, bluzy, swetry, spodnie, kozaki... Shit!! WIOSNOOOOOOO !

dzień dobry
Mnisia kciuki zaciśnięte i czekam na relacje :-p

Co łóżeczek to jeszcze po córce mam turystyczne, ale nie wyobrażam sobie trzymać w nim na stałe noworodka:confused:
takie mam, więc nie jakieś najtańsze: *LEO* KOJEC Łóżeczko GRACO CONTOUR Electra - 2013 (3943103279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podwieszenie (żeby dziecko leżało wyżej niż na dnie łóżeczka) jest do 6,5 kg wagi dziecka, więc jeśli chcemy dać lepszy materac (co najmniej 2 kg) niż fabryczny łamany na 4 części, a dziecko waży przy urodzeniu 3,5 kg to łatwo policzyć jak długo nam posłuży :confused:
Po ostatnich miesiącach ciąży kręgosłup nieźle daje się we znaki i schylanie się do przyjemnych nie należy.
Moja córka ważyła 6,5 kg jak miała 11 tygodni (urodziła się 3700)

reklama
to ja się witam porankiem... chciałam dzisiaj fotki przesłać online do wywołania, myślałam, że przesył bladym świtem będzie lepszy a tu lipa... bo akurat w każdą środę, aktualizacje jakieś do 8 rano ;) i nie zrobiłam nic hehehe.. a 3 tyg się do tego zabierałam, dzisiaj w gotowości i... przede mną pewnie kolejne 3 tyg zbierania się ;)

życzę miłego dnia! zmykamy do przedszkola i pracy!

Magdalenko życzę lepszej mobilizacji hehehe

Dzien dobry
Ja dzis mam usg polowkowe :)

Trzymajcie kciuki prosze:tak:

Minisiu - zaciśnięte!

dzień dobry
Mnisia kciuki zaciśnięte i czekam na relacje :-p

Co łóżeczek to jeszcze po córce mam turystyczne, ale nie wyobrażam sobie trzymać w nim na stałe noworodka:confused:
takie mam, więc nie jakieś najtańsze: *LEO* KOJEC Łóżeczko GRACO CONTOUR Electra - 2013 (3943103279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podwieszenie (żeby dziecko leżało wyżej niż na dnie łóżeczka) jest do 6,5 kg wagi dziecka, więc jeśli chcemy dać lepszy materac (co najmniej 2 kg) niż fabryczny łamany na 4 części, a dziecko waży przy urodzeniu 3,5 kg to łatwo policzyć jak długo nam posłuży :confused:
Po ostatnich miesiącach ciąży kręgosłup nieźle daje się we znaki i schylanie się do przyjemnych nie należy.
Moja córka ważyła 6,5 kg jak miała 11 tygodni (urodziła się 3700)

Dziewczyny linkujcie w zakupowym proszęęęęęę;-)

Agulam i Katka fajnie że mimo wszystko jesteście. Agulam, trzymam kciuki za dobre wyniki. Katka kiedy masz zamiar zwolnić?

Poduszkę mam firmy Baby Matex.

Miałam beznadziejną noc. Mąż był wczoraj na piwku firmowym, wrócił po 20. Położyliśmy się spać i od razu koncert, znowu chrapanie, pchanie się na mnie, na dodatek jedli coś z czosnkiem, smród taki, że myślałam, że zwymiotuję!:angry: Wzięłam poduszkę, telefon i poszłam na dół na kanapę. Rano go opieprzyłam, że ma to wywietrzyć, bo się wejść nie da, wrrr.. już mam zepsuty humor od samego rana. Na dodatek miał wczoraj wyjąć jeszcze jeden karton i go nie ma, więc pewnie zapomniał.. Skaranie boskie z tym chłopem..

Do góry