reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

małgorzata zdróweczka życzę...

jagódka ja od dawna mojego wysyłam do lekarza z tym chrapaniem ale to jak grochem o ścianę:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

reklama
Mój się boi, bo wie, że jedynym wyjściem jest operacja. Tylko skończyłby się wtedy wieczny katar, chrapanie itp.

Mój się boi, bo wie, że jedynym wyjściem jest operacja. Tylko skończyłby się wtedy wieczny katar, chrapanie itp.

mój się bał, ale jak zaczął tracić węch, pobiegł szybciutko i problem minął, niestety polipy znów narosły i dostał sterydy, jak nie pomogą, to znów operacja.,, ale już mniej chrapie, więc chyba pomagają. a ta operacja nie jest taka straszna, mój był w szpitalu jednodniowym, wrócił i stwierdził, że jest obłożnie chory, połozył się do łóżka, ręką nogą nie mógł ruszyć, poleżał z pół godziny i wstał i usiadł do kompa, a za dwa dni chciał już do pracy lecieć :p

wróciłam od fryzjera, w końcu jak człowiek wyglądam :D moja pani fryzjerka ma termin na październik :D

też dzisiaj sie będę fryzowała, tylko mój fryzjer przyjeżdża do mnie na szczęście ;-)
pogodę mamy fatalną, sypie śniegiem od kilku godzin i już jest więcej niż w sumie przez całą zimę, wrrrrrr, a tak mi tęskno juz za wiosną....
minisia daj znać po wizycie!

cześć dziewczyny witam się po kilku dniach nieobecności:-)
u mnie od rana deszczowo, a teraz zaczął sypać śnieg, też mam już dość zimy, tym bardziej, że zaraz nie będę miała w czym chodzić, kupując kurtkę na zimę sugerowałam się brzuszkiem, a zapomniałam o piersiach i już ledwo się dopinam, najgorsze jest to, że w sklepach już wiosenne kolekcje i kurtek brak :-(

jagódka - super komplecik, widać masz zdolności manualne :-D

minisia - trzymam kciuki za wizytę, oby maluch się ujawnił :tak:

malgorzatkar - niezłe terminy, musi być naprawdę dobra w swoim fachu, ja do fryzjera wybieram się od 2 miesięcy, muszę w końcu się mówić, bo strasznie końcówki mi się rozdwoiły....

widzę, że zaczęłyście się rozglądać za łóżeczkami, ja planuję kupić drewniane, co do turystycznego to chyba sobie odpuścimy, nie wyjeżdżamy jakoś specjalnie często , a dziecko zawsze jedną nockę może przespać na zwykłym.

Cześć Dziewczyny. Nastraszyłyście mnie tym śniegiem. U mnie póki co pochmurno, ale bez żadnych opadów, na szczęście. Zazdroszczę Wam możliwości kupienia dwóch łóżeczek, z moim maleńkim mieszkaniem trzeba się będzie nagimnastykowac, żeby wcisnąć jedno, dlatego myślę że zostaniemy przy turystyczym, choćby dlatego ze jest bardziej mobilne. I tak wyobrazić sobie nie mogę jak się pomieścimy z tym wszystkim, ubranka akcesoria, itd. Przerażona tym jestem :O

reklama
Cześć Dziewczyny. Nastraszyłyście mnie tym śniegiem. U mnie póki co pochmurno, ale bez żadnych opadów, na szczęście. Zazdroszczę Wam możliwości kupienia dwóch łóżeczek, z moim maleńkim mieszkaniem trzeba się będzie nagimnastykowac, żeby wcisnąć jedno, dlatego myślę że zostaniemy przy turystyczym, choćby dlatego ze jest bardziej mobilne. I tak wyobrazić sobie nie mogę jak się pomieścimy z tym wszystkim, ubranka akcesoria, itd. Przerażona tym jestem :O

no ja też już rwę włosy z głowy myśleć gdzie ja to poustawiam My mamy 40m w tym sypialnię i pokój z aneksem:dry: chociaż drewniane mi się bardziej widzi to przy naszych wyjazdach turystyczne i tak musimy kupić a gdzie ja bym je włożyła... nawet po złożeniu zajmuje przecież miejsce A Ty jakie masz mieszkanko?

Do góry