Oj dziewczyny wy macie takie mieszkania a ja sie zastanawialam jak pomieszcze sie na 71 metrach
mamy kuchnie 20 metrów i 2 pokoje po ok 16m. Planujemy w naszej sypialni zrobicx pokoik dla dziecka i tam tez bedziemy spac. Jak dziecko podrośnie to sie przeniesiemy do drugiego pokoju a salon polączymy z kuchnia bo w sumie 20 metrow to nie malo
Jak ja wam zazdroszczę wizyt. Ja mam dopiero 25.02 jeszcze tyle czasu. Ale jak sie czuje ruchy maleństwa to jednak czlowiek bardziej spokojniejszy
A mniej wiecej od ktorego tygodnia zaczynaja sie częstsze wizyty? Mi np moj lekarz mowil zebym pokazala sie za 3 tygodnie ale ja jednak pojde za 4 bo 250 zl nie chodzi piechotą a na ostatniej bylo wszystko ok. Jak by cos bylo nie tak to najwyzej przyspiesze.
Moj chłop nie chrapie ale za to lunatykuje!!!! masakra czasem co sie dzieje w nocy
juz raz sie palilo albo trzeba bylo cos naprawic
a tej nocy obudzil mnie pocałunkami w czolo nos i usta i ja sie pytam co on wyrabia? a on sie polozyl i ocknął i mowi ze nic i spal dalej
takie jaja czasem sa w nocy ale boje się zeby kiedys przez sen Zosi nie wyniósł gdzies.
Jak ja wam zazdroszczę wizyt. Ja mam dopiero 25.02 jeszcze tyle czasu. Ale jak sie czuje ruchy maleństwa to jednak czlowiek bardziej spokojniejszy
Moj chłop nie chrapie ale za to lunatykuje!!!! masakra czasem co sie dzieje w nocy