reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ja też się witam weekendowo

Od godz nie śpię,ale przynajmniej nie zapomniałam o złapaniu siuśków..;-)
Trzeba się ogarnąć i gdzieś pojedziemy ;działka albo zalew. Dziecku należy się namiastka wakacji ,bo ja z maluchem się w podróże nie wybieram.
Chociaż jak małe spokojne w miarę to chyba najlepszy okres na podróże jest . Małe dużo śpi,o organizowanie posiłków nie trzeba się martwić..

Doti, dlatego pisałam ,że nie mam za bardzo zaufania do pomiarów USG:tak:
I co, 2 rozmiary ubranek odpadły na starcie;-) Sorry,że tak praktycznie,ale jestem na etapie organizowania szafy małego.

reklama
Dzien dobry.
U mnie ochlodzenie lekkie i cieszy mnie to, bo moze nie bedzie mi tak serce wariowalp. Chlopaki jeszcze spia, a ja ide sie troche ogarnac, bo dzis dentysta i wyjazd do Wroclawia.
Milego dnia dla wszystkich.

Dzie dobry, zwlekamy sie z łóżka i jedziemy do lekarza założyć to coś we mnie, mam stresa, bo to jest okropnie wielkie i mam wrażenie, ze będzie bolało i przeszkadzało....

Malgorzatka, powodzenia.
Nie boj sie, to nie takie straszne. Na poczatku przeszkadza i czuje sie dyskomfort, ale max po 2 dniach to mija. Wiem, bo mialam przyjemnosc nosic to urzadzenie.

Dzien dobry!

U mnie chwilowo pochmurno i duszno. W nocy myslalam, ze sie z Adasiem ugotujemy :o

Wczoraj, M wrocil z pracy po 21 i zabral mnie jeszcze do portu na laweczke :o fajnie, ze pomimo zmeczenia dba o to, zebym wyszla do ludzi i troche odetchnela od upalu...

Dzis w planie usg 4D, jakies zakupy i jakis spacer, albo raczej pikniczek, bo srednio moge duzo chodzic

Straaaaaaasznie dretwieja mi rece. Czytalam, ze to sie zdarza, ale nie wiem, czy nie zglosic tego lekarzowi...

Milej soboty!

Hej
U mnie ukrop. Obudziłam się zlana potem :/ i w złym humorze. Mam nadzieję z jak coś zjem to się poprawi.

Dziś w planach basen dla syna na balkonie.
Kupa ubrań czeka na uprasowanie ale w ten upał mi się nie chce.

Miłej soboty

Witam z rana :)
Malgosia powodzenia u lekarza...
U mnie upal znowu.spac nie moge przez ten gorac.spie non stop odkryta :/

Dzis w planach mecz ex.idziemy z kolezanka bo jej facet tez gra.a pozniej sprzatanie troche w domu.moze ciuchy malego poprasuje.na wieczor moze gdzies wyjde :)

To i ja sie witam dziewczynki..... przyjechalismy wczoraj nad morze pogoda cudowna upal srednio odczuwalny bo jest mily wiaterek, teraz po malym spacerku po plazy moi faceci padli i spia a ja podczytuje i walcze z mega zgaga.... dzis znowu mnostwo planow, fokarium na helu, plaza wiec zbieram sily. Milego dnia kochane

reklama
To i ja sie witam dziewczynki..... przyjechalismy wczoraj nad morze pogoda cudowna upal srednio odczuwalny bo jest mily wiaterek, teraz po malym spacerku po plazy moi faceci padli i spia a ja podczytuje i walcze z mega zgaga.... dzis znowu mnostwo planow, fokarium na helu, plaza wiec zbieram sily. Milego dnia kochane

Dobra lui juz wczoraj niektore wkurzylas haha ;) za dobrze ci tam i tyle.co bys nie powiedziala ze zgaga itd i mam bede zazdrosna haha ;)

Do góry