elifit
Moderatorka
najprawdopodobniej w następnym tygodniu pojawi się na świecie nasza maleńka córeczkajuż zastrzyki na płucka działają.
Trzymam kciuki za malutką oby miała łagodne przyjście na świat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najprawdopodobniej w następnym tygodniu pojawi się na świecie nasza maleńka córeczkajuż zastrzyki na płucka działają.
Powiem Wam że ja nawet nie jestem w stanie gotować jak jest tak duszno i gorąco.. Wczoraj byłam masakra.. Z czoła się lało, zrobiło się mega słabo.. Patrząc na kuchenke która wytwarza ciepło to aż mi się niedobrze robiło.. A okna pootwierane, rolety opuszczone.. Ale niestety nawet za oknem żaden listek nie drgnie.. A w przeciągu siedzieć nie wypada:/ Już nie wiem
Musiałabym chyba rano o 5.00,6.00 gotować żeby było chłodniej ale raczej nie dam rady tak..

Bo jak mu znów postawię na stół coś z owocami to mnie chyba z domu wywali