kopacz
Mummy :)
Ja dziś ogólnie mam bardzo dobry humorprzyszło łóżeczko, mąż skręcił - jest śliczne
, miły chłodek na dworze, Polacy ograli Brazylię w siatkówkę 3:0, a do tego mój kolega z liceum grał dziś na perkusji z Dawidem Podsiadło na TopTrendach
![]()
pochwal sie lozeczkiem

DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE W STARCIACH Z TESCIAMI. Koniec narzekania. Zolucha-wstręciucha mi dzisiaj pęcherz co godzinę uciskała. Chciałabym już wiedziec czy jest przodem czy tyłem ułożona. Ostatnio (32tc) była buźką do przodu. Na Top Trendy moi koledzy grali z Sylwią GrzeszczakDominik i Kuba
nie no dziewczyny starajcie sie o autografy
bedziecie nam sprzedawac
hehe. tak poza tym Lilla ladne imie ZolaJestem u mamy, więc dziś mam wywalone na teściówale po powrocie z chęcią sie przyłącze do narzekań. Mój M też ma problem z "na chwilę" albo "wrócę o tej i o tej godzinie" . Raz mu.powiedziałam, jak sie tak właśnie spóźnił mocno po raz kolejny, ze jak kiedyś mu sie coś stanie i będzie trzeba, żebym sie zamartwila, gdzie on jest, to ja się nie zainteresuje, bo jede myślała, ze znow sie zasiedzial. Lekko pomogło...
moj J takie same teksty mowil jak razem mieszkalismy, uwielbial mowic wroce "o tej godzinie..." po czym wracal 2-3h pozniej, "na chwile" tez ma to samo znacze co u was
ale teraz jak nie mieszkamy razem, a wie ze sie martwie to chociaz zawsze mi napisze esa z domu, ze juz wrocil, tylko ciekawe na ile w tym prawdy hahahaha 
ja pobudka o 6, bylam w lidlu, MASAKRA
wszyscy sie na crocsy rzucili, dobrze ze chociaz moj rozmiar tata mi wygrzebal, ale w ogole jakies przebrane te rozmiary byly 
AAAAAAAAAAAAAA ZACZYNAM 35 TC

Ostatnia edycja:
, miły chłodek na dworze, Polacy ograli Brazylię w siatkówkę 3:0, a do tego mój kolega z liceum grał dziś na perkusji z Dawidem Podsiadło na TopTrendach