reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dzięki, miały być bardziej skomplikowane ale z braku czasu będą tylko takie... Chciałam takie jak na nasz ślub robiłam, ale są bardziej czasochłonne... Potem chciałam inne kokardki, ale musialabym jechać kupić dzety albo jakieś kwiatuszki, lenia małego mam

Ostatnia edycja:
reklama
hehe ale my kochamy swoje dzieciaki...
każda marzy zeby bobo zjadlo i poszlo spac w czystej pieluszce :p

U nas dzien zlecial, maly spal prawie ciagle bo dzis upaly i pierwszy raz rozebralam go do pieluszki.
Czy wasze dzieci tez sa juz takie silne jak nasz Sebek? W nocy z dolu lozeczka tak sie pcha nozkami ze jak sie budzi to jest niemalze na drugim koncu lozeczka. Troche mnie to martwi zeby sobie krzywdy nie zrobil, przeciez to taka drobinka.

myslalam ze czytajac co dzien bedzie mniej wpisow tymczasem produkujecie wiecej niz jak wszystkie bylysmy w dwupakach ;]

u nas dzis rzadkie kupki.... ciekawe od czego

Aniwele Kocham takie lektury na zakończenie dnia. :p
Silne postanowienie na przyszły tydzień. Przeczytać jakąś książkę a nie tylko męczyć doktora Google o konsystencję kupki, konsystencję żygów, konsystencję konsystencji.
Sorki link jak najbardziej przydatny, ale mam dzisiaj podły nastrój.
Żeby nie marudzić idę do łóżka. Napisałabym że spać ale wątpię żeby było mi dane

Dziewczyny, jak mnie spojenie lonowe boli i promieniuje na prawa noge. Chodzic nie moge :( cala ciaze nic tam nie bolalo, a tu nagle ten bol :( Skad to sie wzielo?? Az sie poryczalam dzisiaj :( Pomocy!

reklama
Do góry