Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Undomiel GRATULACJE!! Malgos sliczne, takie skromne. Ja siw nie odnotowuje w nocy.... moj dopiero sie budzi. Zjadl o 80ml i spi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja zabka tez tak wędruje w łóżeczku. krzywdy sobie nie zrobią. po to sa normy szerokosci szczebelek.hehe ale my kochamy swoje dzieciaki...
każda marzy zeby bobo zjadlo i poszlo spac w czystej pieluszce
U nas dzien zlecial, maly spal prawie ciagle bo dzis upaly i pierwszy raz rozebralam go do pieluszki.
Czy wasze dzieci tez sa juz takie silne jak nasz Sebek? W nocy z dolu lozeczka tak sie pcha nozkami ze jak sie budzi to jest niemalze na drugim koncu lozeczka. Troche mnie to martwi zeby sobie krzywdy nie zrobil, przeciez to taka drobinka.
myslalam ze czytajac co dzien bedzie mniej wpisow tymczasem produkujecie wiecej niz jak wszystkie bylysmy w dwupakach ;]
u nas dzis rzadkie kupki.... ciekawe od czego
No mnie chyba coś trafi!!! 50 raz chyba piszę posta i sama niechcący go usuwam... Potem idę sobie wściekła z bb... Potem znów piszę i usuwam... Co jest ??? Wrrr
Ostatnia próba i idę spać..... Tak dobrze czytacieSPAĆ
skoro mam jutro rodzić zgodnie z przepowiednią starszyzny to muszę się wyspać
Małgorzata - chciałam ci napisać że śliczne zaproszenia. Cieszą oko :-) no i fakt zrobienia ich samodzielnie zapewne sprawia że cieszysz się podwójnie :-)
Undomil - gratulacje!!! Kolejne lwiątko na pokładzie ;-) zbieraj siły i pisz szczegóły :-) zazdroszcze standardowo...
Tusiaczek - czyżby przemęczenie? Eh :-( co do książek to obiecywałam sobie w ciąży że będę czytać bo sporo ich na mnie czeka. Ale niestety!!! Skupić się nie umiem :-( poleż, odpocznij, może dziś dzidzia będzie bardziej łaskawa.
Catsun - miło że się odezwałaś :-) dzidziuś śliczny! Potrzebujesz trochę czasu by zapomnieć, wyciszyć emocje. Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze i masz szkraba przy sobie :-)
Michalina - ja ci ciągle kibicuje!!! Mam nadzieję że humor cię nie opuszcza i wkrótce przeczytamy pozytywne wieści, na które czekamy :-)
Lilla - jeszcze tobie miałam coś napisać ale z tego wszystkiego zapomnialam :-(