reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
apetytu nie mam za bardzo, może dlatego, że non stop w ruchu i jakoś zapominam o tym. Ale staram się zjeść dobre śniadanko, kolacyjkę na spokojnie jak chłopaki już śpią, no i coś tam z obiadu dziobnę zawsze. Ale mam takie parcie na owoce, że mogłabym wciągac kilogramami...

No właśnie w zapychaczach jest pewnie problem.
I pomysleć ,że po poprzedniej ciąży trzymałam dietę.....Teraz nie ma mowy o tym. Nawet nie myslę o tym jak będę wyglądać....;-)

A z owocami staram się ostrożnie,żeby małemu nie zaszkodzić. A przed porodem pochłaniałam kilogramy......
Ale nawet po dużym obiedzie nie czuję się syta..:szok:

Forum znów zaczyna mi wariować. Co prawda już można wejść, ale wątki mam poprzestawiane i ogólnie coś się sypie.
Zlitowałam się dzisiaj nad moim synem i dałam mu wody, po tym jak jadł co 15minut i masakrował mi cycki.
Tak, tak to ja kilka dni temu opowiadałam się przeciw pojeniu dzieci. Ale tylko krowa nie zmienia poglądów

powodzenia michalina!!!!!!!! na początku sa do wytrzymania!! niech cię za bardzo nie wymęczą!!! i szybko będzie po !!!!

reklama
Do góry