reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2014

Ja z tego mojego syna to się już śmieje bo wkurzac się nie ma co.
Gość pojechał także powrót fo szarej rzeczywistości.

Zuza ma odparzenia na szyjce grrr :/ smaruje bepanhenem ale się odnawia :/

Darunia katarek daje rade tym mlecznym glutom.

Szczęśliwa szybciutko poszło. Podziwiam ciebie i twoje krocze :rofl:

Darunia mój syn jest na Laktulozie i teraz jest kupa co dzień a wcześniej nawykowe zaparcia.

Lilla z takim maluchem to auto tylko albo chusta.

Ostatnia edycja:
reklama
Makota w chustę do około dwóch lat. Też zależy w jaką:)
Ja w ubrania wchodziłam od razu praktycznie:) tylko buty niektóre mnie Cisną.
W taką pogodę jak dziś, a u mnie podobnie zakładam bluzkę, albo body na długi rękaw i bluzę, spodenki czapkę a jak jest potrzeba to jeszcze kocyk.

Michalina Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i aby dzień był lepszy:thumbup:

Darunia rozpuściłam trochę w wodzie i dałam w butelce. W mleku też można.

Catsun nie zazdroszczę. Puszczaj takie uwagi mimo uszu bo na matki nie poradzisz;)

Hellou
Pojechaliśmy kupić Oli rowerek i nie kupiliśmy w końcu...nic nam sie nie podobało....
Ale morale mi sie podniosło - weszlam w dżinsy :) tylko ten brzuch jeszcze...chciałam hula hop sobie kupić w dekathlonie, ale 40zl za kolko z plastiku to przesada po mojemu...

Zimno u bas, wieje, pada, czekamy na jakieś przejasnienie i trza na spacer pójść...

Witam. Kurcze dziewczyny od wczoraj bylo mi tak na maksa zimno ale myslalam ze minie. Dzisiaj doszedl bol piersi przy dotykaniu i mega bol glowy. Zmierzylam temp a tu 38,5 porazka. To moze byc zapalenie piersi? Czy mozna z nawalu pokarmu ten bol. Szyja tez mnie boli wiec tak jakby mnie owialo. Boje sie ze zaraze malego

Witam. Kurcze dziewczyny od wczoraj bylo mi tak na maksa zimno ale myslalam ze minie. Dzisiaj doszedl bol piersi przy dotykaniu i mega bol glowy. Zmierzylam temp a tu 38,5 porazka. To moze byc zapalenie piersi? Czy mozna z nawalu pokarmu ten bol. Szyja tez mnie boli wiec tak jakby mnie owialo. Boje sie ze zaraze malego

Gosia właśnie muszę w jakichś takich sklepach zobaczyć, bo ostatnie kółko za 10zl kupilam chyba, więc duuuzo taniej
Elifit szukamy normalnego rowerka , w selgrosie nawet spoko jeden był, ale jakoś dziwna cena, bo teraz 250+vat, a pamietam jakoś pod koniec lipca był za 220 z vatem na przecenie... No i w hello Kitty...a ja wiem, czy w przyszłym roku mi nie powie gwiazda, ze to obciach?

a ile tego paracetamolu na dobe? jedna tylko? cała? Kurcze a z czego robi sie to zapalenie, masakra, czuje sie normalnie strasznie. Trzeba z tym jutro gonic do rodzinnego?

reklama
Darunia,mojemu też tak ciągle furczy. On generalnie dużo odgłosów wydaje z siebie:tak:
Macie rację z tym,że dziecko śpi i "ma w nosie" a matka czuwa.

Małgorzatkar, rower to trudna sprawa. My chyba kilka msc szukaliśmy. A że mieliśmy bon do decthlonu to właśnie tam kupiliśmy.
No i jest różowy z kotkiem. A jak...Były inne kolory ale mąż stwierdził,że nie będzie córce żałował.:tak:
No i zazdroszczę tych jeansów....;-)

Ja dziś zmieściłam się w majtki wyszczuplające:-p
Ale nie pomogły na tyle,żebym wcisnęła się w spódnicę, którą miałam na chrzcie córki i nawet przed musiałam zwęzić:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry