reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
azik moze i tak ......ale ja nie mam takich uprawnień ani podejscia żeby podejmować decyzję za innych jezeli chodzi o liste ..........a chociaz bym miała to i tak zapytałabym wszystkie mamy o zdanie jeszcze raz ;-) czasami taka szczera az do bólu wymiana zdań jest potrzebna .....bo pomaga wiem ze swojego doświadczenia;-) (trudno taka juz jestem -każdy jest innny to nie znaczy że gorzej myśli czy postępuje).......
po drugie ....moze i masz racje ale w tej chwili wogóle nie bierzesz pod uwagę zdań innych mam.....które są z nami bardzo długo . .....które z tego co widać poprostu boją się wyrazić swoją opinię bo jest inna niz twoja....bo urazi którąś ze stron.....i być moze zostanie skrytykowana ........ tak jak moja
a wiem ze jest duzo takich osob ktore tak myślą ................
trzeba patrzeć na obydwie strony ;-)

a ja wiem ze jest tez sporo mam ktore nie wyrazaja opini bo sa ona przeciwne do min Twojej a nie maja nic przeciwko dolaczaniu sie nowych mam :-)

reklama
po drugie ....moze i masz racje ale w tej chwili wogóle nie bierzesz pod uwagę zdań innych mam.....które są z nami bardzo długo . .....które z tego co widać poprostu boją się wyrazić swoją opinię bo jest inna niz twoja....bo urazi którąś ze stron.....i być moze zostanie skrytykowana ........ tak jak moja
a wiem ze jest duzo takich osob ktore tak myślą ................
trzeba patrzeć na obydwie strony ;-)

gdybym nie brała pod uwagę zdania innych mam - to bym nie założyła ankiety...

tylko szkoda że z innych mam wypowiedział sie do tej pory tylko ivka i osinka i syliwa oraz nowe dziewczyny...

to ja zarzuciłam Tobie że nie beirzesz pod uwagę mojego zdania tylko Ivki - uznając ją jako jedyną.. a ja wiem że w takij grupie ludzi będzie tyle zdań i le dziewczyn... to normalne

a ja wiem ze jest tez sporo mam ktore nie wyrazaja opini bo sa ona przeciwne do min Twojej a nie maja nic przeciwko dolaczaniu sie nowych mam :-)
kasiulla sa takie i takie :-) ........tylko dlaczego sie nie odezwa i nie wyraza swojej opini .............sytuacja by sie wyjasniła .;-)
przeciez... ja ..ty ...i azik to nie całe fotum bb:baffled: ....i nie mozemy same tego rozstrzygnac ......a ja wiem ze lepiej siedziec z boczku ...podczytywac i i nie sprzeciwiac sie ktorejs ze stron............

azik juz cie za to przeprosiłam we wczesniejszym poscie ..........mialam cos innego na mysli .........tzn to ze jako jedyna potrafiła podac ...(nie bała sie) przykład rozwiazania naszego sporu............
a sama wiesz ze czasami trudno ubrac w słowa to co sie chce powiedziec .......tymbardziej jak sie ma brzdąca na kolanach:):)

ja tez sie wypowiedzialam :baffled:

jak dla mnie to mozecie dziewczyny dopisac, a te mamy ktore sa przeciewne rozszerzeniu list poprostu nie wysla do nich kartek, a do Nowych mam nie poda sie adresu tych marcowych Starych mam , ktore wyraznie sie temu sprzeciwily i tyle.

ja nie zagłosowałam na żadną z opcji........myśle że i tak wystarczajaco zaśmieciłam wątek swoimi wypowiedziami i wszyscy wiedzą co o tym wszystkim myśle....ale podsumowując
- poparłam propozycję ivki .......ale tak jak na samym początku napisałam........ przychylę się do większości ..........i jezeli postanowicie rozszerzyć liste -to chcę otrzymać kompletną listę adresów. ...:):):)

ja do tej pory się nie oddzywałam bo z listy karteczkowej się wycofałam..
(z powodów finansowych jak wiecie)
i sobie myślę że przecież ja tu nie będe decydować kto ma być na liście a kto nie
Ale jeśli chcecie znac moje zdanie to
nic bym nie miała przeciwko dopisaniu tych kilku nowych mam

reklama
Ja tylko jednego nie rozumiem! Skoro jest zalozona sonda i mozna sobie zaglosowac, to dlaczego do tej pory zaledwie 10 osob oddalo glos?? Czy to nie rozwiaze problemu?? Jesli wszystkie zaglosujemy wyniki beda jednoznaczne i problem bedzie z glowy.
Jednoczesnie zaznaczam, iz jestem za dolaczeniem nowych mam do listy. Sytuacja, ktora wynikla wydaje mi sie po prostu smieszna. Taka sympatyczna akcja dla naszych brzdacow! Dlaczego wykluczac dzieciaki np. kasiulli czy violi? Czy dlatedo ze ich mamy sa tzw. NOWYMI ich bable maja nie miec tak sympatycznej pamiatki jak karteczki od "internetowych cioc", choc na razie krotko znanych?? Postawcie sie w ich sytuacji!! Jak im musi byc przykro, ze ich maluchy sa w ten sposob "odepchniete". Niezbyt mile uczucie, nieprawdaz??

Do góry