reklama

Listopad 2008

Carol_ka i Dombar no cos zrobic bede musiala, bo nie wyobrazam sobie siebie z odrostami na wlasnym weselu :P jesli nie pasemka, to znowu cale na czarno.. no coz..
Dombar ja farbuje sie na czarno od ponad roku, prawie poltora. To byl moj najwiekszy blad. Nic nie da sie z nimi zrobic. Kazdy fryzjer mi mowi, ze po dekoloryzacji przejde dwa tony nizej czyli nawet swojego naturalnego koloru nie odzyskam, a zaplace z 200zloty, bo wloski mam dlugie i do tego beda bardzo zniszczone. Inni mowia, ze czekac az moje mi urosna, ale jak to bedzie wygladalo... do polowy glowy brazowe, a druga polowa czarne... koszmar, koszmar...

reklama
Witam:-)
Nareszcie piątek:tak::-DI wymarzony urlop:cool2:Już nie mogę się doczekać 17:tak::tak::tak:Siedzę w pracy normalnie jak na szpilkach. Słoneczko nieśmiało wygląda zza chmurek ale przynajmniej nie pada.A mała szaleje:-D
Martyna - na pewno będziesz pięknie wyglądać:tak::tak::tak:
A tak na marginesie gratuluję Tobie i Dombar:tak:ślub to wspaniały dzień( jak do tej pory najpiękniejsz dzień w moim życiu). Powodzenia dziewczyny;-)

Co do tych znieczuleń to każda ma swoje zdanie i każda z nas zrobi jak uważa.
Ja osobiście zdecyduje sie na jakąś formę znieczulenia,jeszcze nie wiem na jaką, pewnie wyjdzie to w trakcie porodu.
A tak w ogóle to 31 lipca jedziemy z mężem do Polski samochodem, jakieś 18-20 godzin jazdy, dobrze,że chociaż wymioty mi już przeszły, i nie jest tak samo jak dwa miesiące temu,że na trzaśnięcie drzwiami w aucie już haftowałam.Mam nadzieję,że przeżyję i że na promie też będzie ok, bez bujania.
A tak w ogóle to miłego dnia dla przyszłych mamuś:-)

Cześć dziweczyny! u mnie znowu upał duszno i nie ma czym oddychac tak zazdroszcze wam ze mozeczie gdzieś jechac na wypoczynek a ja cały czas siedze w domu i już niewytrzymuje mój synek tez. Mój M urlop dostanie we wrześniu ale co mi po nim jak mój synek do szkoły idzie a M pewnie by wolał siedziec w domu i nic nierobic. Wczoraj znowu miałam akcje z M pytałam się czemu nie sznuje mnie i mojej pracy w domu a on się ze mnie śmiał , móie mu że nasza córeczka będzie ze strsowana bo od początku ciązy w samym stresie żyje przez niego a on s miech, i co tu począc z takim człowiekiem :-(wiem że ciągle przynudzam o tym samym ale nic dobrego w moim zyciu sie nie dzieje prócz tego że mała kopie a synek narazie zdrowy. pozdrawiam!

Nic sie nie przejmuj Izka, moj maz mnie tez bardziej wkurza w ciazy niz zwykle. Wogole pierwsza ciaza to byla walka:szok: choc wiem ze to zle zabrzmi, bo powinnismy sie cieszyc ciaza i oczekiwac, a my zesmy sie tylko zarli. A im dluzej czlowiek i czesciej sie kloci tym ostrzej juz pozniej idzie - skads to znam.

Do mnie przyjechali znajomi z Polski z dwojka dzieci (10 miesiecy i 2 i 10 miesiecy) no i moja mala, wiec jest meksyk. Moja corka jest bardzo spokojna i nieplaczliwa, wiec ja nie jestem przywyczajona do takiego chalasu w domu:baffled: Wysle ich niedlugo cale towarzystwo na plac zabaw tylko niech mi sie mala wyspi i ja mam zamiar byc sama i tylko sama w domu..... oj moze sie uda.

Bardzo sie lubimy, ale cos juz czuje ze do 14 to ja sie troche wymecze:baffled:

Martyna Carol_ka ślub to piękny dzień i napewno będziecie pięknie wyglądały- sierpień już tuż tuż więc ani się obejrzycie i już obrączki będą na palcu:blink:
Co do znieczulenia to wszystko wskazuje że będę miała cc chyba że się sytuacja zmieni natomiast jak uda nam się rodzić naturalnie jestem zdecydowana na zzo, sprawdziłam w szpitalu w którym będę rodziła jest taka możliwość oczywiście znieczulenie jest płatne:sorry2:
Agathe u nas to też nie jest taka sielanka jak na filmach pokazują robiliśmy remont generalny no i trochę nas to nerwów kosztowało...
A jestem bardzo zmęczona chętnie bym chociaż tydzień w domciu posiedziała ale nie mogę sobie na to teraz pozwolić o urlopie też nie ma co mażyć bo już jesteśmy po wczasach...
Pozdrawiam mamuśki głowa do góry może ta pogda tak na nas działa:confused:

reklama
Witam, my juz w domku, infekcja prawie wyleczona, dostalam jeszcze leki do domku, mialam usg w szpitalu, i z mala wszystko dobrze, jestem bardzo szczesliwa, trafilam jeszcze na tego lekarza co chcialam do niego prywatnie isc, bardzo dokladnie zrobil usg, jest tylko jeden problem, skraca mi sie szyjak macicy, i nie wiem co bedzie dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry