Tajchi
Fanka BB :)
Witam kobitki
U mnie tez o kilku dni grzeje jak cholera, wczoraj 33st.pokazywało, dzis też jest gorąco ale zapowiadaja deszcze.
Powiedzcie mi jak to jest z tymi basenami słyszalam że sa wskazane a czy nie można złapać jakiejś infekcji na basenach????
Jak sie chronic przed tym??
U mnie tez o kilku dni grzeje jak cholera, wczoraj 33st.pokazywało, dzis też jest gorąco ale zapowiadaja deszcze.
Powiedzcie mi jak to jest z tymi basenami słyszalam że sa wskazane a czy nie można złapać jakiejś infekcji na basenach????
Jak sie chronic przed tym??
jak można mieszkać z takim potworem pod jednym dachem, współczuję Ci. Jak dochodzi do rękoczynów nie mówiąc już o tym że kobieta jest przy nadziei to ja nie widzę najmniejszych szans do normalnego funkcjonowania w takim związku.
Może on potrzebuje pomocy jakiegoś specjalisty? Przecież jego dziecko nosisz pod serduszkiem. W głowie mi się nie mieści takie zachowanie
na pewno nie jest tak twardy jak to się czasem pisze że jak piłka. Ja na wizytę idę dopiero 14sierpnia bo mój ginekolog jest na urlopie a tak bym go spytała. Na początku raz mnie tak dziwnie pobolewało to kazał mi wziąść no-spę i przeszło, mówił że w takich sytuacjach spokojnie ją można brać. Tylko czy wy bierzecie żeby sobie ulżyć czy lekarz zaleca łykać podczas napinania się brzucha żeby dzidzi było bezpieczniej?