Lucyann
Mama listopad 2006, 2008
Ja niestey zajme inne stanowisko, wiem ze kobieta w ciazy(autopsja) moze doprowadzic najbardziej kochanego chlopa do furi , skoro zdecydowalas sie z nim na dziecko to musisz isc za ciosem wiem co to znaczy dzieci z rozbitych "rodzin" kiedys to bylo nie do pomyslenia schodzic sie i rozchodzic , ja jestem rozwodka i moj partner tez on ma dziecko z poprzedniego zwiazku i widze co sie dziecje z tym dzieckim jak nie ma przy nim i jednego i drugiego rodzica ..... musisz byc Izo twarda i jakas forme ukladu moze nie zwiazku zaproponowac sam zobaczy co traci pokaz mu ze jego sila fizyczna nic nie znaczy podlug twojej sily i motywacji psychichnej.... nie daj sie zawsze bedziesz mogkla wyjsc a dzieci zostana bez ojca.... u mnie tez nie jest sielankowo ale oboje znamy swoje wady uswiadomilismy sie o nich i stramy sie zyc w miare spokojnie , a terapia czemu nie ale moze jak hormony przestana przeszkadzac
W pierwszej ciazy mialam go i teraz tez. Najgorzej jest gdy przewracam sie na bok i wstaje z lozka....Niestety raczej bedziesz musiala sie do tego przyswyczaic
... Ale zapytac gina nigdy nie zaszkodzi