reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

w święta Bożego Narodzenia
najpiękniejszych snów spełnienia
i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości
i wspaniałych chwil radości.
bo Boże Narodzenie to święta,
gdy każdy o kimś pamięta, więc ja pamietam o mojej drugiej rodzince którą wy jesteście.Życząc zdrowia dla wszystkich a przedewszystkim dla naszych maleństw.

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia, radości, miłości i pogody ducha, aby marzenia stały się rzeczywistością, a sukcesy przerosły oczekiwania.
Oby w domach zapanowało wszelkie dobro, spokój, nadzieja i ciepło ludzkich serc.

Niech blask tych świąt sprawi
by były najpiękniejsze na świecia a białe pyłki
lecące z nieba stworzą nastrój tych świąt
życzę wszystkim ludziom na ziemi
by te święta zbliżyły ich
bo to jedyny wyjątkowy czas
by przełamać te wszystkie pozostałe dni
niech pójdą w zapomnienie
poprostu kochajmy swych bliskich
za każdy dzień
za uśmiech
za miłość
która dali nam
więc WESOŁYCH ŚWIAT życzę Wam

nytq81.jpg

Kochane,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia, życzę wszystkim dużo zdrowia, spokoju ducha, miłości oraz spełnienia marzeń!!!

Witam Świątecznie:-)
Właśnie wstałyśmy i próbujemy dobudzić M aby nam zrobił śniadanko:-D
Ania pięknie spała od 23 do 5 30 a potem do 9.Zresztą już większość nocy tak przesypia. Na początku się martwiłam, że w nocy za rzadko je, ale ładnie przybywa więc się przestałam martwić;-)
No i aniołek zostawił nam mnóstwo fajnych rzeczy pod choinką:happy::happy::happy:
A jak u Was:confused:

No my juz po śniadanku i do obiadku sie szykujemy, Nasz Kacperek dostał mnóstwo prezentów babcia Go ciągle bawi i mam troszke czasu dla siebie, nawet wydepilowałam nogi pierwszy raz od porodu:-D:-D, dziadek z moim M najedli sie za wszystkie czasy i leża nic nie robią.:no:

Święta, święta i prawie po świętach:-)
My dziś idziemy w gości, muszę jeszcze tylko zrobić czerwoną kokardę dla Maji, co by żadna ciotka czy inne złe oko nie zauroczyło mi mojej kruszynki:-)
Antila rzeczywiście mała ślicznie Ci śpi ile ja bym dała za taki sen u mojego potworka:-(, czasem potrafi mieć choć jedna fazę 4-5 godzinną, a tak to jedzonko co 2-3 godz., z tym, ze 3 godzinki to jak ja przytrzymam smokiem:-(
Tajchi fajna babcia, to dobrze, ze potrafi zająć się dzidzią i możesz w tym czasie zająć się sobą (a to jest Twoja mama, czy teściowa?, jak można wiedzieć), bo moja teściowa, to jest trochę bezradna jak mała zaczyna się drzeć:-(

tak to jest z tymi babciami, jedna potrafia uciszyc dzieciaczka od razu a inne (jak moja tesciowa) trzyma na rekach i czeka chyba az sam przestanie sie drzec:baffled:
ale to chyba tez duzo zalezy od dzieciaczkow, moj Danielek zaczyna bardzo szybko rozrozniac kto sie pochyla nad nim w wozku i w wigilie jak ktos podszedl nieznany to sie przetraszyl i plakal:-(

a poza tym swieta troche mnie zmeczyly odwiedzaniem rodziny, ale dzisiaj sobie odpoczywam i jeszcze siedze w pizamie i spie jak maly spi. A uspokoil sie juz na dobre od kilku dni, tak jakby mu kolki przeszly:szok: ale podaje mu nadal kropelki na wszelki wypadek czasem. Marudzi troche wieczorem, ale to dlatego ze mu sie potworne ssanie wlacza i ssie smoka jakby mialgo polknac i czasem mu jeszcze wypada. Ale to juz nie te krzyki kolkowe:-) No i jak zasnie pierwszym snem nocnym to spi 5-6 godzin bez jedzenia, troche podje i dalej spi ze 3 godzinki:happy: tylko ze przez ta moja przeprowadzke bylo tyle zalatwiania w dzien ze spal calymi dniami w aucie i znowu sie przestawil ze zasypial o 2 w nocy:szok: ale juz od dwoch dni przestawil sie na 24 to juz postep. Zeby tak jeszcze przestawil sie do 22 i bedzie cudnie, bo bede miec troche wieczoru dla siebie;-)

reklama
Do góry