Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Udaje sie uniknac rzygania a i mdlosci przechodza........
W poprzedniej ciazy rzygalam przed sniadaniem, po sniadaniu, po przyjezezdzie do pracy......itd itd Teraz walcze 

ja raz zwymiotowałam i niestety nie pomogłoJa się zastanawiam, czy nie lepiej zwymiotować i poczuć ulgę.Męczą mnie te nudnośći![]()

. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Nie wiem co robić żeby się uspokoić i tak nie myśleć :-(

Wyż to wyż ;-) a wcześniejszy czy późniejszy poco to rozcząsaćJa jestem z tego ciut wcześniejszego wyżu rocznik 76![]()
ja się czuję cały czas jakbym dalej studentką była
młoda źeśka i powabna...

Witam wieczorkiem:-)
Anetko który dokładnie punkt trzeba uciskać. Chciałabym spróbować, bo już nie mam pomysłu na te mdłości
Monik pisałam już na 30, że też się boję:-(Staram się jednak nie nakręcać negatywnie, bo to tylko szkodzi.
Lunia i jak tam po wizycie gości? Dałaś radę
Ja jestem z tego ciut wcześniejszego wyżu rocznik 76![]()
Zabawne

Witacie :-)
No widzę że te nudności się u Was nasilają. Ja się chwaliłam że mnie odpuściły, a tu wczoraj rano (jeszcze przed śniadaniem) ni z tego ni z owego, pawika zaliczyłam. Ale przez resztę dnia ok było ;-). Dzisiaj jeszcze takie małe nudności, ale takie na prawdę niewielkie. Zastanawiam się czy to na pewno dobrze że już przechodzą te mdłości.
Najbardziej się biję że przy następnej wizycie będzie coś nie tak. Normalnie paniczny lęk mam codziennie i myśli czy dzidzia żyje. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Nie wiem co robić żeby się uspokoić i tak nie myśleć :-(
Będę chyba dpiero spokojniejsza, jak już maleństwo się urodzi. Choć znając samą siebie, dopiero zacznę się martwić...I tak bez końca...