Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, od rana o samych smakołykach piszecie, że aż ślinka leci
. 

.
.
na forum.
i zrobi sie imprezka.A druga juz tu na miejscu we wlasciwy dzien dla naszych znajomych i chrzestnego (chrzestna w PL)
A tutaj pewnie kupie gotowego bo ja do pieczenia a zwl. tortow nie za bardzo sie nadaje
Myslalam o zakupie takiego wynalazku widzialam na allegro.

. Chociaż jak trzy dni ma tylko katarek to pewnie na tym się skończy
.
. W końcu go kupiłam bo po pierwsze mieszkam na zadupiu gdzie nie ma wielkiego wyboru, a po drugie małego M nie będzie codzinnie zabierał, żebym mogła pojechać na zakupy. Pani łaskawie dała mi 10zł rabatu. No dobra wyrzuciłąm to z siebie juz mi lepiej. M tego nie opowiem bo nie zrozumie i jeszcze sie wkurzy, że za drogo.
.
Na szczęście dzieciaki sie dzielnie trzymaja. Ciężki tydzien miałam i ciesze się że już sobota ( właściwie jej końcówka) i jutro jeszcze sie pobycze troszke. Córcia moja u babci od wczoraj , mężuś w pracy od 7.00 do 20.00 ( tak przez cały tydzien brrrrrrr

) więc siedzieliśmy dzisiaj z Sebastianem sami . Popołudnie było tak cudne że 3 godz w parku spędziliśmy, nie wziełam aparatu a szkoda bo drzewa sa takie sliczne , piękne zdjecia by były. Mieliśmy zmieniac mieszkanie na wieksze , no i wszystko juz w trakcie było - ogłoszenie o sprzedaz naszego, gromadzenie papierów do kredytu , zaliczka juz prawie posżła na nowe mieszkanko a tu niespodzianka.... wpadam któregoś dnia do pracy i sie okazuje że w następnym roku szykuja się zwolnienia grupowe ..... więc cały plan w pip i przeryczałam chyba ze 3 dni . Jestem taka zła że normalnie szok, ale co przecież nie będę się pchać w kredyt kiedy nie wiem czy pracy nie strace .....:-