reklama

Listopad 2008

reklama
Hej
100 latek dla Mateuszka!!!
Clue przykro mi ze tak ci sie pogmatwalo,ale zdrowie najblizszych na pierwszym miejscu.Trzymam kciuki zeby bylo dobrze z mama.

Antila 16 list.bede miala pierwsze usg genetyczne takie ktore sie na poczatku robi miedzy11-14 tyg ciazy tyle ze w szpitalu.Przy okazji wtedy tez mam termin zeby sie zameldowac do porodu w tym szpitalu.Zobaczymy jak wyjdzie to badanie a pozniej sie zobaczy,ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

U nas nocne spanie juz znacznie lepiej wyglada.Ja sama ze 2 razy biegam do kibelka przy okazji mala okrywam koldra bo strasznie sie wierci i spi w roznych pozycjach w lozeczku.Najczesciej pokwili i wystarczy jej smoczka odszukac i spi dalej.
My w sobote robimy male przyjatko i mysle co by tu na za salatke wymyslic i wogole co podac.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny.
U nas dzisiaj cieplej ale za to caly dzień pada. No i znowu nie bylismy na spacerku:zawstydzona/y:. Ale jutro deszcz, śnieg czy burza - idziemy.
Młody sobie śpi , skończyłam prasowanko i mam wolne. Wczoraj zmarnowałam sobie pranie. Jedne spodnie Igucha pofarbowały mi pare ciuszków:wściekła/y:. Cóż muszę je odżałować.

Clue ale mi przykro z powodu mamy. Dzielna jesteś, zero łez. Tak trzymaj , wszystko będzie dobrze.
Hanuś ja też tak kiedyś usypiałam małego. Potem przeniosłam się na fotel bo szybciej, a teraz żałuję bo już nie chce usypiać na łóżku:eek:.
Ja uważam, że nie ma nic złego w spaniu z dzieckiem. Skoro tego potrzebuje to trzeba mu to dać. Jeszcze się zdąży nauczyć spać sam:tak:. A i Wy się wysypiacie.
Antila może Ania nie wiedziała, że nie można marudzić:-D;-).
Kasiula u Was też ciężkie nocki, nie zazdroszczę.
Beabea na pewno z maleństwem wszystko dobrze:tak:. I miłych przygotowań do roczku.

Witajcie dziewczyny.
dawno mnie nie było:)
WSZYSTKIM MALUCHOM- STO LAT !!!!!

Powiedzcie mi czy tylko mój Kuba jeszcze nie ma ząbków :P ?? Już nie mogę sie doczekać :) zębów nie ma ale za to chodzi :tak::happy:

Clue bardzo mi przykro, mam nadzieję, że wylew nie był rozległy i mama szybko wróci do formy.
Hanuś Ania też często śpi z nami, bo tak jest wygodniej. Tylko, że myśpimy we czwórkę tzn Ania, M, ja i pies:-DOstatnio dostała jakiejś alergii na swoje łóżeczko przenoszę ją tam, gdy już zaśnie, bo inaczej jest ryk:dry:
Aga rzeczywiście chyba nie wiedziała, bo zawsze gdy "jękoliła" to starałam się ją zabawić
Bebabea na pewno wszystko ok, ale kciuki i tak trzymam:tak:

Witajcie Dziewczyny :-) Tak przedweekendowo :tak:

Pogoda piękna - wybiorę się dzisiaj znów z Młodym na spacerek jak wrócę z pracy. :tak: Wczoraj łaziliśmy godzinkę i musieliśmy się zbierać, bo ciemno się zrobiło. Echhhh... Jak mi brakuje lata :-(

Antila - ja ostatnio też mam wielki problem aby Młody spał w łóżeczku. po pierwsze przyzwyczaił się, że śpi ze mną, a po drugie - dla Niego łóżeczko kojarzy się z zabawą, bo wkładamy go tam w ciągu dnia i On się uczy chodzić i ma z tego ogromną radochę. No i spać ani rusz... :-( Echhhh... A jak już ma tam spać, to robię to co Ty - przenoszę jak zaśnie w naszym łóżku. :tak:

Aga - niezły pomysł z tym fotelem, ale na dłuższą metę faktycznie problem. Iguś będzie coraz większy :-);-):tak::-D

Beabea - czekamy na wieści. :tak::-D I trzymam kciuki!!!

Clue - daj znać co u Was!!! Bądź dzielna!!! :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno!!! :-);-):-):tak::-D

Witajcie dziewczynki,

Najlepsze życzenia dla naszych roczniaków!!!!!

Chwilke mnie nie było a wszystko przez to, że byłam chora a teraz coś dopadło Ninkę i na nic nie mam czasu. Biedna ma katarek straszny i bardzo się męczy bo nie pozwala sobie ściągnąć śpiczków. Kiepsko śpimy w nocy bo dodatkowo wychodzą kolejne ząbki. Wszystko na raz...

Clue - kochana, bądź dobrej myśli. Wszystko będzie dobrze:tak:
Zmykam troszkę poczytać i jeszcze się odezwę.
Miłego dnia!!

Witajcie:-)!
Cisza nastała u nas:szok:.
Ja mam takie pytanko do Was kobietki: W co ubieracie do spania swoje pociechy?
U nas w nocy temp. 19-20 st, Młodą ubieram w bodziaka z krótkim rękawkiem, na to bluzeczka z długim rękawkiem od pidżamy i długie spodenki, czasami skarpetki. Jak pidżama w praniu to ubieram Jej ciepłego pajaca na noc. I raz jej jest za ciepło i płacze:eek:, a raz za zimno i też bek:eek:.
Ostatnio noce są okropne. Wrrrr.... Śpi nam 40 minut w nocy, wycie, drzemka 40 minut i wycie i tak od 21ej do 7ej. To jakiś horror jest:no::no::no:. Gorzej jak z noworodkiem.
Jak pójdę na kolejne szczepienie to zapytam doktorki co jest grane??? O co kaman??? Różne myśli już mi przychodzą do głowy, może jest chora, może tęskni, może zęby???? Już sama nie wiem....

A tak poza tym to fajną mam dzisiaj pogodę, nareszcie bez deszczu:-). Pójdziemy z Julią na spacerek jak tylko się obudzi i zje zupkę. Szybko nie wrócimy:blink:. Musimy korzystać z pogody.

Odezwijcie się kobietki co u Was, bo taka cisza w eterze...

Pozdrawiam Was cieplutko:-):-):-).

P.S. Ale się rozpisałam:sorry:....

Dzień Dobry:-)
Clue jaka mama?
Kasiula ja ubieram Anię na noc w bawełnianego pajaca
Wiecie może od jakiego wieku można podawać dziecku wątróbkę. Pytam, bo wczoraj jedliśmy na obiad i Ania wyżerała nam z talerza:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry