nik_i
Entuzjast(k)a
Witam listopadówki:-)
Bartula dziś podreptał z ciocią do sali zabaw bez zająknięcia
więc przeczkole odpada- myślę że nie chciałby być w miejscu które mu się źle kojarzy
A mamy ząbek góra prawa 3 lub 4 nie pokazał dokładnie
no i ostatnia 5 na dniach... więc może 
Co do auta to szlak mnie trafia bo policja już to przeciąga 2 gi miesiąc
a jak dzwonię to nie mogą ukarać a czy się przyzna to niewiadomo bo pani która sią zajmuje ma urlop i nie przekazała sprawy (wiadomo nie ma sprawy nie ma piorytetu)
A U nas zze śniegiem różnie bywa raz się śmieje a innym razem w ryk...
Lunia jak mieszkanko??? Podobało się ?
Hanuś i co pokazał się bob budowniczy???
Clue melduj co u mamy!
Co Wasze dzieciaki jadają na śniadanie, obiad kolacje?????
Bartula dziś podreptał z ciocią do sali zabaw bez zająknięcia
więc przeczkole odpada- myślę że nie chciałby być w miejscu które mu się źle kojarzy
A mamy ząbek góra prawa 3 lub 4 nie pokazał dokładnie
no i ostatnia 5 na dniach... więc może 
Co do auta to szlak mnie trafia bo policja już to przeciąga 2 gi miesiąc
a jak dzwonię to nie mogą ukarać a czy się przyzna to niewiadomo bo pani która sią zajmuje ma urlop i nie przekazała sprawy (wiadomo nie ma sprawy nie ma piorytetu)
A U nas zze śniegiem różnie bywa raz się śmieje a innym razem w ryk...
Lunia jak mieszkanko??? Podobało się ?
Hanuś i co pokazał się bob budowniczy???
Clue melduj co u mamy!
Co Wasze dzieciaki jadają na śniadanie, obiad kolacje?????
Kurcze chyba źle zrozumiała go, no ale znieczulenie miałam więc może to tłumaczy 

ale jestem zadowolona po testzch domowych mogę powiedzieć że małemu się podoba protestował jak go chciałam wyjąć i jeździł po mieszkaniu robiąć buuuuuuu buuuuuuu
idę ostatnio do sklepu, w kasie daję kartę a kobietka mówi że ona przeterminowana
a gotówki brak i nic szczególnego nie było by w tym gdyby nie to że miesiąc wcześniej dostalam karte z banku (ale to już chyba 3 - wiecie przysyłają kredytówki "specjalna oferta dla Ciebie" i takie tam...) a, że trafiło na odpowiedni dzień to powyzywałam pomarudziłam i z mega złości wyzyłam się na karcie i ją w kotłowni w piecu spaliłam
no i teraz trzeba na szybko nową załatwić... mój M to ma ze mnie taki ubaw - taka dokładna pedantka jesteś a karte z dymem bez czytania puściłaś