reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

Witam mamusie listopadowe :)
Widzę, że coraz nas więcej - serdecznie gratuluję :)
Jak tam samopoczucie i początkowe objawy?;-) Mnie strasznie mdli, ale nie wymiotuję. Teraz wyleżałam się w domku kilka dni i jakoś, jeszcze nie do końca, ale już prawie, udało mi się wyleczyć bez antybiotyku. :-) Mam zrobić na dniach badania tzn morfologię, mocz, cukier i grupę krwi. Zobaczymy co to wyjdzie.
Poza tym to jeszcze nie oswoiłam się z myślą, że mam fasolcie :) Jakoś muszę ją zobaczyć, by uwierzyć. I chyba muszę zmienić lekarza, bo ten mój ma jakieś dziwne to usg, które nawet zdjęć nie robi :confused:, a ja bym chciała...
Ok uciekam już spać, trzymajcie się Mamuśki cieplutko.
Pozdrawiam

reklama
Witam listopadowe mamusie;-)
U mnie to z tymi objawami to tak skąpo tylko pietsi tkliwe ale są rużne dni raz bardziej raz mniej:-)
wczoraj mnie troche kuło podbrzusze z lewej strony i troche mnie to niepokoi:confused:
a termin wg bb na 5 listopada oczywiście 2008;-)

tak, tak, coraz nas wiecej:shocked2: ale to tylko dobrze.

U mnie dzisiaj zauwazylam, ze powoli humorki sie zaczynaja:tak:, tak jak w zeszlej ciazy oczywiscie odbija sie to na moim mezulku:baffled:

ale tym razem powiedzial, ze jest przygotowany na to, bo juz raz to przeszedl i wie ze to mija... ogolnie to poprostu jestem niecierpliwa. Naszczescie do coruni mi cierpliwosci nie brakuje:-)

Zobaczymy jak to bedzie z ta moja ciaza,,,, ale cieszymy sie bardzo:-D

Witam wszystkie mamy listopadowe!! Mi co prawda wychodzi termin 30 - 31 października, ale ponieważ często podobno rodzi się po terminie, dlatego jest duże prawdopodobieństwo, że będzie to listopad :-)

Aniaaa WITAJ!!! To prawda roznie bywa z tymi narodzinami. Bedąc mną w ciaży mama miała terin na 8 marca,a urodziłam się 24 lutego.
Liczy się 2 tygodnie w ta albo w tamtą...Zobaczymy;-)
Ile macie latek? Ja skończyłam niedawno 21:tak:

jak tam Wsze dolegliwości wczesnociążowe;)
u mnie dalej bez sensacji :-)
kupiłam sobie poradnik o ciąży i oderwać się nie umię...

reklama
Do góry