reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Witam kobietki, ja dostalam super spodnie od siostry, z tylu sa na gumce, ktora jest niewidoczna, a z przodu maja specjalna nakladke na brzuszek, a do tego sa rozciagliwe, a ostatnio kupilam sobie spodnie w lumpeksie takie na lato, za cale 6zl:-) ale ich stan jest idealny, a co do rozmiarow bioder, to moje sie nie powiekszyly, stare spodnie sa na mnie dobre w biodrach, ale w brzuszku sie nie dopne, i przez ten brzuszek z 12 musialam sie na 16 przerzucic, a do tego musze nosic dluzsze bluzki, bo spodnie sa dobre w brzuchu, ale za luzne w udach, i troche smiesznie to wyglada

reklama
Ale pod względem ubrań i tak nam się świetnie trafiło :tak: ja kupiłam sobie lniane spodnie z tym pasem takie 3/4, i jensową spódnicę też z pasem no i przeciez modne są takie tuniki i przedłużane bluzeczki więc tylko legnisy do tego i lato nasze:happy:

Aga111 co do spodni to można kupic takie na całą ciążę, takmi sie wydaje ja tak jak i Kiriam kupiłam firmy 9fashion dlugie jeans i rybaczki nie należa do tanich, ale czuje sie w nich dobrze.A poza tym w życiu nie nosiłam rozmiaru XS aa teraz jakprzytyłam w ciąży właśnie takie sobie kupiłam jak to miło kupować najmniejsze rozmiary.
Madzik GRATULACJE

Madzik gratuluje,a nie mówiłam,że się uda:-)
Witaj Marta w naszym gronie listopadowych mamuś:-)
Monik nie wiem po czym ta opuchlizna,zagadka,myślałam,że to uczulenie na truskawki,ale wieczorem zaryzykowałam i zjadłam po raz drugi w tym sezonie i nic!

Co do spodni ciążowych,to ja też sobie kupiłam rybaczki z pasem w swoim rozmiarze i czuje,że dociagnę w nich do końca,bo nogi i pupa nie rośnie,tylko brzuszek i talia się zaokrągla,mimo,ze przytyłam trochę jak na początek i jeszcze wkładam zwykłe spodnie tylko nie dopinam do końca:-). Bluzki natomiast mam z zeszłego roku,bo juz wtedy były modne rozszerzane i nie trzeba za nimi biegać po specjalnych sklepach dla kobiet w ciaży,także to duży plus dla nas:-)

Pogoda piękna i mamy na moim osiedlu dzisiaj festyn z okazji dnia dziecka,trzeba więc bedzie się przejść z maleństwem w brzuszku:-)
Pozdrowionka!

hej ...
witam po przerwie...ja z bliźniakami znowu wyladowałam w szpitalu, 5 dni lezenia i do domu, odtawili mi srodki przeciwymiotne a wiec zygam jak kot....
linie bede miał jak modelka ...cała jakos chudne tylko w brzuszek idzie....
co do ciuchów to zaczełam nosic te z poprzedniej ciązy..

ja już nie mieszcze się nawet w niektóre bluzki sprzed ciąży:-(
za tydzień ide na kolejne usg tym razem połówkowe i zobaczymy może jaka płeć maluszków już pewniejsza będzie:-D
u mnie 31 stopni ciepła...
upał...

Witam:)
Dopiero uczę poruszać sie po forum, ale wreszcie trafiłam na wątek dla mnie. Mam termin na 18 listopada. O dzidziusia staraliśmy sie 2 lata no i udało się:-D

Czy przyjmiecie mnie do swego grona?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry