reklama

Listopad 2009

reklama
Aza mozesz zglosic do allegro o sytułacji i oni sami sie zajma albo najpierw napisz do niej kiedy ma zamair oddac itp ...

Cleo śliczny wozeczek :)

a ja mialam raz tylko nie przyjemnosc z kupnem na allegro kupilam rekawiczki na ślub sprzedawaca mial wielki wybór wiec wybralam napisalam maila jakis czas poznije pisze ze nie dotarla paczka a on do mnie ze nie ma tego wzorku akurat :| wiec ja znow pisze inny wzor co wybralam a on po 2 tygodniach ze nie ma :| wiec kazalam mu kase oddac bo za pare dni slub a ja bez rekawiczek !! wkurzona bylam na maxa ... no i niby przeslal ... tylko ze nie na konto jakie ja podalam tylko z jakiego bylo wysłane ... a wyslane bylo z agencji osiedlowej wiec se babka dostala kase moja juz załamałam rece i darowalam se ale negatywa dalam teraz zaluje bo moglam napisac tez do allegro to by mieli na oku takiego sprzedawce ;]

A wiecie co ja mialam ze sprzedawc a wózka??jak pamietacie zamowilam focusa.Nie przyszedł facet krecił o matko.Tydzien temu we wtorek zrezygnowalam i prosilam o zwrot pieniedzy to dopierio dzis dotarły.Codzienne teelfony rozwscieczyły go chyba.A upieral sie ze w poniedzialek przelał.Nigdy wiecej sklepu internetowego.
Z allegro nie mialam natomist nigdy klopotu.
A wozek mam w koncu inny ale jestem bardzo zadowolona.
Hehe nie pochwlilam się oto on ;p

Sliczny :tak::-)

dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno? :(
ja juz ok 1,5 mies od porodu, a nadal mi sie to zdarza.
znaczy przez pierwsze 2 tyg to bylo tak non stop, nie wiedzialam jak sie ubierac, telepalam sie z zimna, najgorzej bylo w nocy.
a teraz jeszcze mi sie to zdarza, ale tak raz na kilka dni. nagle marzne, i sie cala trzese, przez chwile nic na mnie nie dziala, nie potrafie sie rozgrzac, a po jakiejs godzinie to mija.

reklama
mi też jest zimno:tak:a z ciśnieniem nie mam problemów a jak się nie wyśpię to już katastrofa jest:-(
ja to w sumie mało zawszze sypiałam..
więc to mi nie pzeszkadza:tak: tym bardzie j że mała spokojna więc się wysypiam ,
a spać kładę się ok 2 w nocy bo oglądamy sobie jeszcze filmy a wstaję o 9 rano razem z małą a czasem o 6 jak mam poranne karnmienie i nawet nieraz czuję się wyspana i zaczynam coś oglądać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry