• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Co do wozkow w samolocie to znam kilka osob, ktorym niestety wozki w samolocie polamali i niestety odszkodowanie nie starcza na zakup nowego. Dlatego ja szukam jakiegos uzywanego wozka, z ktorym pojade do Polski. Zal byloby mi, gdyby zniszczyli mi nowy drogi wozek.
Nawet nie mow... bo my lecimy w poniedzialek do PL i zabieramy gleboki wozek Mutsy. ale on jest z aluminium wiec chyba nie polamia, i wydaje mi sie ze wozek moge miec do samego konca, az wchodze do samolotu i oni tam maja dodatkowy schowek na wozki. Wiec wozek nie jedzie razem z innymi bagazami.:no:

reklama
Nawet nie mow... bo my lecimy w poniedzialek do PL i zabieramy gleboki wozek Mutsy. ale on jest z aluminium wiec chyba nie polamia, i wydaje mi sie ze wozek moge miec do samego konca, az wchodze do samolotu i oni tam maja dodatkowy schowek na wozki. Wiec wozek nie jedzie razem z innymi bagazami.:no:

polamanie raczej Ci nie grozi przy MUTSY :-D:-D:-D:-D

Ja podbieram młodej krem Oilatum Junior albo ten Silcocks Base :-D
Rewelacja :tak:

Dzieki Mary, musze sprobowac :tak:;-)

Może to kiepskie pocieszenie ale z tego co wiem to większości z nas plecy dają sie we znaki.. :sorry:

Nie wiem jak ale jakimś cudem przeżyłam tą samotną podróż do Pl....
W skrócie - MASAKRA z bagażami, małą i całym tym zamieszaniem...
Na lotnisku jedna reka pchałam wózek z dzieckiem a drugą ciągnełam wózek z bagażami...
Na dodatek po wylądowaniu okazało się ze nie oddają wózków pod samolotem ale na lini z bagażami.. :baffled:
....eehhh i te schodzy do i z samolotu z małą na rekach i bagażem podrecznym na ramieniu... zgroza... :baffled:
faceci którzy pakują wózki do samolotu nie sa łaskawi pomóc w ich złożeniu czy rozłożeniu... trzeba ludzi prosić o pomoc bo tez nie rwą sie z nią...
generalnie RZEŹNIA!

Mary-mary jestes prze - gigantka! Ze sie sama wybralas, naprawde podziwiam cie :tak: Kurcze jak mnie cos napadnie to tez sie wybiore odwiedzic siostrzyczke w Anglii, ale wtedy juz polece bez meza, bo ktos musi w tym domu pracowac ;-)

o boże nie jestem w tym osamotniona ja też uważam że karmienie dziecka powyżej roku jest nie na miejscu:zawstydzona/y: ale to jest moja opinia i nie gniewajcie się ja mam kumpelę która karmi dalej swojego 1,5 rocznego synka i dla mnie to wygląda strasznie, a już o moim mężu nie wspomnę:tak:
miałam was właśnie o te języki dzisiaj zapytać bo mnie to też strasznie interesowało:-)
kingula a tego norweskiego to długo się uczyłaś??

Aga norweskiego nauczylam sie wokolo 5 misiecy (tyle przynajmniej chodzilam na kurs) :tak:

Cześć dziewczyny,
dzisiaj znalazłam Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć :)
Jestem mamą 6-letniego Czarka i 3- miesięcznej Kingi.
Mieszkam w okolicach Actonu, chętnie poznam inne mamy :)
pozdrawiam
Witamy kolejna listopadowke ;-)

Co znaczy "nie dają"?
Rzaden kraj nie "daje" podwójnego ale nie wymaga zrzekania się czegokolwiek... :sorry:

1Ewelina1
WIT(M)AMY :tak:
W Norwegii tez mozesz miec tylko jedno obywatelstwo :sorry:

co do podwojnego obywatelstwa to wszedzie tylko nie w Anglii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :no:angole nie daja podwojenego obywatelstwa chyba ze jeden z rodzicow ma angielskie obywatelstwo... :no:
to Wasze malenstwo ma Polskie tak? a jak się tam urodzilo to nie moze miec angielskiego?
Cześć dziewczyny,
dzisiaj znalazłam Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć :)
Jestem mamą 6-letniego Czarka i 3- miesięcznej Kingi.
Mieszkam w okolicach Actonu, chętnie poznam inne mamy :)
pozdrawiam
Witamy kolejna mamusie :)
Ladnie dalas coreczce na imie;-):-D
Kinga zazdroscisz?

reklama
to Wasze malenstwo ma Polskie tak? a jak się tam urodzilo to nie moze miec angielskiego?

no wlasnie pomimo tego ze urodzil sie w Anglii ma Polskie obywatelstwo....

Klaudzia widzialam twoje fotki. Super masz tego malego zlosnika, super zdjecie :o) Takie naturalne ;o)

Pierwsza listopadowka ktora wybrala imie Kinga dla swojej pociechy :o)))

dziekujemy.... staram sie wylapywac naturalne chwile... takie zdjecia najlepsze :tak: ale pozowac tez lubi hehehe

ja tez lubie gdy ktos daje swojemu dziecku moje imie :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry