reklama

Listopad 2009

natalunia zdjęcia muszą być.... :tak: kurde ... aż się już mojego ślubu nie mgę doczekać....:-p
może maleństwo miało małego stresa przed weselem...
nie martw się jutro pobalujesz na całego:-)

reklama
mi się wydaje że to nic złego.. dziecko pewnie dczuwa tylko małe potrząśnięcie..
i to wssystko... to tak jak podczas seksu przy orgaźmie:-p też masz skurcze a jednak lekarz nie zakazuje ci się kochać z partnerem... :tak:

ale jak tych potrząśnieć jest 45 na minute? tak, ze czasem oddechu zlapac nie mogę? za trzy tygodnie jade do polski do polskiego gina, mam nadzieję, że on coś wymyśli ...a na razie biorę te cierpienia jako przygotowanie do listopadowego "maratonu", o którym cały czas myślę... a raczej o dolegliwościach "po"...:crazy:

nie wiedziałam że kichasz aż tak.....:sorry:
no to najlepiej poczekać i się poradzić polskiego gina....
ale mam nadzieję że będzie wszystko ok....:tak:
a co do "maratonyu" to ja uważam że nie będzie tak źle...
jeszcze nie boję się ani porodu ani niczego "po"
zobaczymy jak to będzie..... :-)

mamulica żaden problem;-)

mamulica o to chodzi że sie nie zatrułam...
jem wszystko co lekkostrawne bo boję się wymiotów i i tak wymioruję...
nawet chleb z masłem zwracam...:-( nic nie mogę.... ale już pod wieczór jak jem to jest ok....
tylko te śniadania sa takie masakrczne.... no i witaminki bo jem rano....:confused2:

Ajjj dziewczyny wspolczuje BARDZO !!!! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :*

Ja rowniez bardzo wspolczuje:-(

.... ale już pod wieczór jak jem to jest ok....
tylko te śniadania sa takie masakrczne.... no i witaminki bo jem rano....:confused2:

Sprobuj polykac witaminki na noc:tak:, moze bedzie lepiej. A rano moze tylko suche pieczywko typu vasa lub wafle ryzowe? Ja nie wymiotowalam ale mialam mdlosci, i tak robilam i minelo:-D

Dzięki za dobre słowo! Wierzę, że już wyczerpałam limit nieszczęść i teraz już będzie wszystko dobrze! Nie po to wróciły do mnie moje Aniołki, żeby znowu odejść :happy:
Właśnie mi uświadomiłaś, że za mną już połowa ciąży (a może nawet więcej). Ale ten czas leci! A ja mam wrażenie, że dopiero co robiłam test ciążowy!

ja oczekuje jednej dzidzi ale tez bede sie martwic do konca bo okolo 12 tygodnia mialam krwawienia i myslalam ze moj maluszek odejdzie tyle sie strachu najedlismy ale dzieki mojemu facetowi uwierzylam wtedy ze moze jednak wszystko bedzie dobrze on nawet nie dopuszczal do siebie ze cos sie stanie: wszystko bedzie ok i koniec kropka!:tak:No i jak na razie tak jest.
A tobie zycze tego samego zwlaszcza ze juz masz polowe za soba i to chyba ta bardziej niebezpieczna co nie?Pozdrawiam:happy:

reklama
dziewczyny ja tez mialam nawrot mdlosci i wymiotow caly zeszly tydzien wymiotowalam codzien rano a juz w tym tygodniu nie (hura) ale bardziej uwazam co jem i np. jak mam na rano do pracy a obudze sie w nocy na siusiu to jem kawalek jablka albo banana albo ciastko herbatnika takiego bez niczego i pije wode a rano codziennie na sniadanie biala bagietka z samym maslem i herbata sama bez cukru albo z tycka mleka czasami zjem tez ugotowane na twardo jajko jak mam czas i juz w tym tygodniu nie wymiotuje a drugie sniadanie w pracy to juz jem buleczke z jakims serkiem i jest ok! mam nadzieje ze szybko wam minie a jesli chodzi o witaminki na moich pisze zeby brac po glownym posilku np obiadku nigdy na pusty zoladek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry