reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Hej dziewczynki... powiedzcie mi w ktorym tygodniu poszlyscie na zwolnienie w pracy ?

Ja chyba pojde od 24-25. Nie chce mi sie teraz liczyc, ale mam taki plan, ze od lipca. Ale najpierw musze przegadac w firmie wszystkie mozliwe rozwiazania, bo planuje tam wrocic po macierzynskim :-)
Poczatkowo planowalam pracowac do konca 8 miesiaca, ale ostatnio mam problem z kregoslupem. Mam prace siedzaca z komputerem w roli glownej i bez komputera nie mam co robic, wiec zobacze co nam sie uda ustalic. Jesli nic, pojde na zwolnienie, chociaz wolalabym miec mozliwosc pracy z domu. Na razie do 14 jakos wytrzymuje, a potem juz tylko skacze na krzesle szukajac pozycji jak usiasc, zeby jak najmniej bolalo - kregoslup w krzyzu i kosc ogonowa. Kilka lat temu powaznie uszkodzilam te okolice spadajac z konia (podejrzewano nawet zlamanie kregoslupa) i chyba wlasnie mi sie odezwaly konsekwencje.

reklama
Witajcie wieczornie :-)

Ja już po wizycie. Wszystko super. Opiszę jutro w odpowiednim temacie.

Mam wielką prośbę do moderatorki która tutaj robi tyle bałaganu... Prosiłabym aby się ujawniła, bo są 3. Może czasami wypadałoby zapytać o zdanie innych -> użytkowników tego forum, a nie sugerować się tylko swoimi odczuciami.
Uważam połączenie działu zakupy dla mamy i maleństwa z tematem wyprawka to totalny bezsens. Tak samo jak wcześniejsze połączenie foto usg fasolek z tematem foto brzuszków.
Wszędzie może być taki temat osobno tylko u nas wszystko musi być połączone. Za niedługo dojdzie do tego że będzie jeden temat listopad 2010...

Witajcie wieczornie :-)

Ja już po wizycie. Wszystko super. Opiszę jutro w odpowiednim temacie.

Mam wielką prośbę do moderatorki która tutaj robi tyle bałaganu... Prosiłabym aby się ujawniła, bo są 3. Może czasami wypadałoby zapytać o zdanie innych -> użytkowników tego forum, a nie sugerować się tylko swoimi odczuciami.
Uważam połączenie działu zakupy dla mamy i maleństwa z tematem wyprawka to totalny bezsens. Tak samo jak wcześniejsze połączenie foto usg fasolek z tematem foto brzuszków.
Wszędzie może być taki temat osobno tylko u nas wszystko musi być połączone. Za niedługo dojdzie do tego że będzie jeden temat listopad 2010...

ja się podpisuję pod tym obiema rękami...!!!!!!!!!!!!!

Mysza...cieszę się bardzo,że wszystko super:tak::-), opisuj i wklejaj fotkę maleństwa:-)

Ja chyba pojde od 24-25. Nie chce mi sie teraz liczyc, ale mam taki plan, ze od lipca. Ale najpierw musze przegadac w firmie wszystkie mozliwe rozwiazania, bo planuje tam wrocic po macierzynskim :-)
Poczatkowo planowalam pracowac do konca 8 miesiaca, ale ostatnio mam problem z kregoslupem. Mam prace siedzaca z komputerem w roli glownej i bez komputera nie mam co robic, wiec zobacze co nam sie uda ustalic. Jesli nic, pojde na zwolnienie, chociaz wolalabym miec mozliwosc pracy z domu. Na razie do 14 jakos wytrzymuje, a potem juz tylko skacze na krzesle szukajac pozycji jak usiasc, zeby jak najmniej bolalo - kregoslup w krzyzu i kosc ogonowa. Kilka lat temu powaznie uszkodzilam te okolice spadajac z konia (podejrzewano nawet zlamanie kregoslupa) i chyba wlasnie mi sie odezwaly konsekwencje.

A ja wlasnie postanowilam , ze do konca miesiaca pracuje... A co do powrotu po macierzynskim to tez chcialabym, wrocic...

ja jestem od 8 tygodnia na zwolnieniu i już do pracy nie wrócę, bo mnie tam nie chcą :) po macierzyńskim planuję pół roku wychowawczego :)

reklama
Do góry