winki ciesze sie ze synek zdrowy. Fajnie ze chrzest za Wami .

wiem ze za graniaca nie przestrzega sie tak rygorystycznie diet - tak mi mowila szwagierka mieszkajaca w UK (matka blizniakow, ktora kilka dni po porodzie juz wcinala kielbase smazona z cebula). Ja tez juz jem niemal wszystko a Kuba dzielnie znosi
onanana martwisz sie ze coreczka z duzo spi? Jak tu dziewczyny pisza nic tylko zazdroscic, bo mocny sen to oznaka zdrowia. Nic jej nie dolega to sie nie wybudza.
Moj Kuba tez jest spiochem, ale jeszcze czesto miwea problemy brzuszkowe. Jednak kazda mozliwa chwile wykorzystuje na spanie.
margana mysle ze im mniejsze dziecko tym latwiej sie z nim gdzies wybrac tylko trzeba sobie posprawdzac czy tam gdzie jedziecie sa dobre warunki dla niemowlaczka. Jesli myslisz o wyjezdzie urlopowym to nawet plusy takie ze czesto za dziecko do 3 lat nie placisz (za przejazd czy nocleg). Jesli myslisz o wyjezdzie do rodziny to jeszcze latwiej to zorganizowac

Ja pierwszy raz zabralam Macka na wyjazd weekendowy jak mial 3-4msc.
agalodz pogadaj o tych kupach z lekarzem....
Maciek mial tak raz jak przechodzil na MM ze nie robil kupy 10 dni, a w tym czasie dawalam mu czopki glicerynowe ktore tez nie zadzialaly. Brzuch go bolal, mial zapracie. W koncu pediatra kazala mu podac sok jablkowy (mala lyzeczke) i kupy poszly. Ale byl starszy bo mial juz prawie 4msc.